Πήγε για αποζημίωση και βρέθηκε να… χρωστά ο Γιαννάκης στη Λιμόζ!

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης είχε προσφύγει στα γαλλικά δικαστήρια εναντίον της Λιμόζ, διεκδικώντας αποζημίωση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ για την απόλυσή του πέρυσι το καλοκαίρι, ενώ είχε άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο, ωστόσο όχι μόνο δεν δικαιώθηκε, αλλά το δικαστήριο επιδίκασε 50.000 ευρώ υπέρ της Λιμόζ, τα οποία θα κληθεί να πληρώσει ο Ελληνας τεχνικός, συν 10.000 ευρώ δικαστικά έξοδα!

Στις 14/6/2013 η Λιμόζ δια στόματος του προέδρου της, Φρεντερίκ Φορτέ

είχε ανακοινώσει την απομάκρυνση του Γιαννάκη από τον πάγκο έπειτα από ένα χρόνο συνεργασίας, ενώ νωρίτερα του είχε ζητηθεί να μειωθεί ο μισθός του, αφού εξαιτίας της μέτριας σεζόν που έκανε η ομάδα την περίοδο 2012/2013 είχαν χαθεί χορηγοί, άρα είχαν μειωθεί αντίστοιχα τα έσοδα του συλλόγου. Ο «Δράκος» δεν δέχτηκε τη μείωση, έχοντας στο μεταξύ αναλάβει τα ηνία της Εθνικής ομάδας της Κίνας και η Λιμόζ αφού τον απομάκρυνε, κατέθεσε αγωγή εναντίον του για 210.000 ευρώ!

Ο Γιαννάκης από την πλευρά του προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια, ζητώντας αποζημίωση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ για την απόλυσή του, με την απόφαση όμως να είναι… μπούμερανγκ, αφού η Λιμόζ κέρδισε την υπόθεση και επιδικάστηκαν υπέρ της 50.000 ευρώ συν 10.000 ευρώ που είναι τα δικαστικά έξοδα! Υπάρχει πάντως δυνατότητα έφεσης μέσα σε ένα μήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα