Eurocup: Ακόμη πιο κοντά στο «θαύμα» η Τρέντο!

Έχει βαλθεί, όντως, να... τρελάνει ολόκληρη την μπασκετική Ευρώπη η «αρμάδα» του Μαουρίτσιο Μπουσκάλια. Η Τρέντο πέρασε από τη Γαλλία με 74-68 κόντρα στη Στρασμπούρ κι έβαλε «υποθήκη» πρόκρισης στους τελικούς του Eurocup, συνεχίζοντας να αποτελεί την πιο ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν στις δύο διοργανώσεις της Ευρωλίγκα.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυναμικά την αναμέτρηση και προσφέροντας... σκορ και θέαμα στο κοινό της

Αλσατίας, σκοράροντας 31 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο και έχοντας αναλάβει τον πλήρη έλεγχο (16-31). Ήταν λογικό να έρθει η αντίδραση των παικτών του Βενσάν Κολέ, αλλά οι Ιταλοί αποδείχθηκαν ανθεκτικοί, καθώς διατήρησαν το προβάδισμά τους στο τέλος του ημιχρόνου (37-40). Κάπως έτσι εκτυλίχθηκε η δράση και στο δεύτερο μέρος, με τους γηπεδούχους να πιέζουν, αλλά τους αντιπάλους τους να αντέχουν και να φτάνουν στο θετικό αποτέλεσμα, με μια θεωρητικά καλή διαφορά, αν συνυπολογίσουμε την ισχυρή της έδρα.

Ο Τζούλιαν Ράιτ ήταν τρομερός για άλλη μια φορά, σημειώνοντας 16 πόντους με 6/10 σουτ, 7 ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ, ενώ ο Τρεντ Λόκετ είχε 14 πόντους. Το double double 15 πόντων και 10 ριμπάουντ του Μπονγκαλί Φοφανά και οι επίσης 15 πόντοι με 7 ριμπάουντ του Κάιλ Ουίμς, δεν αρκούσαν στους Γάλλους.

Δείτε το στατιστικό του αγώνα ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα