«Ξανά σοβαρός ο Ολυμπιακός»

19:47 18/3/2014 - Πηγή: Bam

Εικόνα ανάλογη του πρώτου αγώνα οφείλει να δείξει και στον αυριανό επαναληπτικό ο Ολυμπιακός για να πάρει την πρόκριση κόντρα στη Γιουνάιτεντ, όπως τόνισε ο Λουτσιάνο στο NovaΣΠΟΡ FM.

Το προβάδισμα πρόκρισης είναι για τον Ολυμπιακό. Και λογικό μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα. Ο Λουτσιάνο, βέβαια, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ξεκαθάρισε πως η ομάδα του Μίτσελ θα πρέπει να παρουσιαστεί εξίσου σοβαρή με

το ματς του «Γ. Καραϊσκάκης» για να πανηγυρίσει στο τέλος μια μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το εγκώμιο του Τσόρι Ντομίνγκεζ έπλεξε ο παλαίμαχος άσος των Πειραιωτών, ενώ έδωσε στους «κόκκινους διαβόλους» τον παράγοντα του άγχους που ουσιαστικά παίζουν όλη τους τη χρονιά στον επαναληπτικό του «Ολντ Τράφορντ»

Αναλυτικά όσα είπε στους 94,6 και τον Βασίλη Σαμπράκο:

«Σαν Έλληνας φίλαθλος δεν με ενδιαφέρει η Μαν. Γιουνάιτεντ, αλλά μόνο ο Ολυμπιακός. Έχει το προβάδισμα, έχει το πάνω χέρι, αλλά δεν πρέπει να ξεχάσουμε πως το αυριανό θα είναι εντελώς διαφορετικό ματς σε σχέση με το πρώτο. Μετά από μια ήττα με τη Λίβερπουλ, η κατάσταση έχει χειροτερέψει για τη Γιουνάιτεντ, αλλά ο Ολυμπιακός θα πρέπει να εμφανιστεί σοβαρός και να περάσει στην επόμενη φάση».

«Στα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη, όλοι σέβονται τον Ολυμπιακό, έχει δείξει πως έχει αλλάξει προς το καλύτερο και οι ποδοσφαιριστές του έχουν την ποιότητα και τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν σε ένα τέτοιο γήπεδο, όπως είναι το Ολντ Τράφορντ. Οι παίκτες του θα κοιτάξουν να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν στα 90 λεπτά για να πάρουν την πρόκριση».

«Το άγχος θα είναι για τη Γιουνάιτεντ. Στο πρώτο ματς ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια, ήταν ανώτερος και πρέπει να δείξει ίδια εικόνα. Οι Άγγλοι θα τα παίξουν όλα για όλα και η ομάδα του Μίτσελ δεν θα πρέπει να σκέφτεται το πρώτο ματς, αλλά να μπει μέσα και να παίξει την μπάλα της».

«Ο Ντομίνγκεζ έχει κάνει τη διαφορά, φαίνεται πως όταν η μπάλα περνάει απ’ τα πόδια του είναι καλύτερο το παιχνίδι του Ολυμπιακού και το ηρεμεί. Απ’ τον Ρομπέρτο μέχρι και τον τελευταίο παίκτη των Πειραιωτών όλοι έχουν δείξει πολύ σοβαρό πρόσωπο και έχουν βοηθήσει όλοι στην μέχρι τώρα επιτυχία. Ελπίζω να περάσει ο Ολυμπιακός, ακόμα κι αν χάσει. Οι φίλοι της ομάδας περιμένουν μια ιστορική πρόκριση».

Keywords
Τυχαία Θέματα