«Με τη… συνταγή του ΟΑΚΑ»

19:42 18/3/2014 - Πηγή: Bam

Όπως ακριβώς παρατάχθηκαν στο ΟΑΚΑ και νίκησαν τον Παναθηναϊκό θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό για να διεκδικήσουν κάτι θετικό οι παίκτες της Λαμποράλ Κόυτσα, όπως δήλωσε ο Αντρές Νοτσιόνι.

Η Λαμποράλ Κούτσα δοκιμάζεται στην έδρα του Ολυμπιακού για την 11η αγωνιστική του Top 16 της

Euroleague και ο Αντρές Νοτσιόνι δήλωσε ότι πρέπει να πάνε με την ίδια… συνταγή όπως τη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ.

Ο παίκτης των Βάσκων που μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague αναφέρθηκε και στη φυγή του Λαμάρ Όντομ λέγοντας ότι ήθελε να παίξει αλλά, το σώμα του δεν τον βοηθούσε.

«Οφείλουμε να προσεγγίσουμε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, όπως κάναμε πρόσφατα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να δώσουμε συνέχεια σε αυτό το μικρό σερί που έχουμε δημιουργήσει τις τελευταίες εβδομάδες και να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε», ανέφερε αρχικά ο Νοτσιόνι και πρόσθεσε:

«Εκπροσωπούμε την Μπασκόνια, ξέρουμε ότι πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικοί στη διοργάνωση. Θα αντιμετωπίσουμε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

«Ο Λαμάρ ήθελε να προσαρμοστεί στην ομάδα και να βρει ένα μέρος όπου θα μπορούσε να παίξει μπάσκετ ξανά. Δυστυχώς, το σώμα του δεν τον βοήθησε. Ήλθε με ενθουσιασμό, ήταν καλός στις προπονήσεις, προσπάθησε να προσαρμοστεί όμως ο τραυματισμός του ήταν περίπλοκος. Είναι κρίμα», ολοκλήρωσε ο Αργεντινός παίκτης της Λαμποράλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα