Τρεις απουσίες για Καλλονή

13:02 18/8/2013 - Πηγή: Bam

Χωρίς τους Αβραάμ Παπαδόπουλο, Αριέλ Ιμπαγάσα και Μιγκέλ Τόρες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην αυριανή πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Καλλονή. Μέσα ο υπό μεταγραφή Χολέμπας.

Ενοχλήσεις στη δεξιά γάμπα αποχώρησε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος από τη σημερινή-τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού εν όψει της αυριανής πρεμιέρας του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Καλλονή.

Το ιατρικό

επιτελείο των Πειραιωτών συνέστησε στον Μίτσελ να τον προφυλάξει και έτσι έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Εκτός αποστολής είναι, επίσης, ο Αριέλ Ιμπαγάσα που προέρχεται από τραυματισμό και ο Μιγκέλ Τόρες που αποκτήθηκε πρόσφατα, όμως ο Μίτσελ θεωρεί πως δεν είναι ακόμα έτοιμος.

Αντίθετα μέσα είναι ο υπό παραχώρηση Χοσέ Χολέμπας για τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Μπεσίκτας και όλα δείχνουν ότι θα μετακομίσει στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Ωστόσο, αύριο θα φανεί αν ο διεθνής αριστερός μπακ θα είναι στη δεκαοκτάδα. Αν είναι στην τελική αποστολή, τότε θα πάρει θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Την αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζουν οι Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Λυκογιάννης και Βάις.

Σήμερα οι νταμπλούχοι Ελλάδας δούλεψαν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και τα τελειώματα των φάσεων, ενώ στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις τακτικής.

Αύριο το πρωί οι ποδοσφαιριστές που είναι στην αποστολή θα κάνουν ένα «χαλάρωμα» στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, στις 10:00.

Σταύρος Καλογεράκης

Keywords
Τυχαία Θέματα