Τέλος σε δύο σερί του Ολυμπιακού

10:21 23/9/2013 - Πηγή: Bam

Ο Ολυμπιακός δεν έχασε μόνο δύο βαθμούς στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό (0-0). Έχασε και δύο μεγάλα σερί…

Η απώλεια δύο βαθμών είναι αυτή που μετρά, αλλά το χθεσινό 0-0 στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό είχε και… παράπλευρες απώλειες για τον Ολυμπιακό, που είδε δύο μεγάλα του σερί να σταματούν.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούσαν 14 σερί νίκες στην επαρχία για το πρωτάθλημα, καθώς μετά την τελευταία τους ήττα, στις

22 Ιανουαρίου του 2012 από την Ξάνθη στα Πηγάδια (με γκολ του… Βλαχοδήμου) είχαν κερδίσει τα τρία εναπομείναντα ματς στην περιφέρεια εκείνης της σεζόν, ενώ πέρσι είχαν κάνει το 9/9 και φέτος μετρούσαν ήδη τις νίκες απέναντι σε Καλλονή (έστω και στο ΟΑΚΑ) και Λεβαδειακό.

Παράλληλα, μπήκε τέλος στο σερί δέκα εκτός έδρας νικών του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Μετά το 2-2 με τον Παναθηναϊκό την περασμένη περίοδο στο ΟΑΚΑ οι Πειραιώτες είχαν μόνο νίκες μέχρι και χθες. Έτσι δεν κατάφεραν να διευρύνουν κι άλλο το σερί τους και να απειλήσουν το ρεκόρ των 14 σερί «διπλών» που είχαν από το τέλος της σεζόν 1998/1999 μέχρι τις αρχές της περιόδου 1999/2000.

Πάντως ο Ολυμπιακός κρατά «ζωντανά» δύο άλλα μεγάλα σερί. Συμπλήρωσαν 24 ματς αήττητοι εκτός έδρας στο πρωτάθλημα (από το ματς στην Ξάνθη το 2012), αλλά και το απαραβίαστο της εστίας τους μακριά από το «Καραϊσκάκη», καθώς συμπλήρωσαν δέκα αγώνες και 965 αγωνιστικά λεπτά χωρίς να έχουν δεχτεί εκτός έδρας γκολ στη Σούπερ Λίγκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα