Τέλος ο Μπλατ από τον Ολυμπιακό!

21:54 6/10/2019 - Πηγή: Bam
Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ αποφάσισε να προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας της με τον Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος ανέλαβε το τιμόνι της ομάδας το περσινό καλοκαίρι.
δεν υπάρχει κάποιο όνομα που να έχει διαρρεύσει.br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px; background-color: #ffffff;" />
ΚΑΕ:br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px; background-color: #ffffff;" /br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px; background-color: #ffffff;" />«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον Ντέιβιντ Μπλατ.

H στιγμή για όλους μας είναι δύσκολη, μιας και χωρίζουν οι δρόμοι μας με έναν σπουδαίο προπονητή και πάνω από όλα έναν εξαιρετικό άνθρωπο. Είχαμε την τιμή να πορευτούμε με μια από τις μεγαλύτερες μορφές του παγκόσμιου μπάσκετ και κερδίσαμε πολλά από την παρουσία του στην ομάδα μας.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ υπηρέτησε τον σύλλογο με συνέπεια, θάρρος και αυταπάρνησή σε μια ιδιαίτερα κομβική στιγμή για τον Ολυμπιακό. Μας στήριξε σε όλες τις σημαντικές αποφάσεις που πήραμε.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε από καρδιάς ό,τι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Bam
Τέλος, Μπλατ, Ολυμπιακό,telos, blat, olybiako