Τα εισιτήρια του Ολυμπιακού για τον δεύτερο τελικό με τον Παναθηναϊκό

14:13 1/6/2018 - Πηγή: Bam
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:
Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" /• Μέσω του INTERNET από το www.olympiacosbc.gr από την Παρασκευή 01/06/2018 και ώρα 10:00. br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" /• Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 210 8938007 από την Παρασκευή 01/06/2018 και ώρα 10:00. br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" />• Μέσω των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ΟΤΕ από την Παρασκευή 01/06/2018 (ώρες λειτουργίας καταστημάτων).
εισιτήρια, θα λειτουργήσουν ξανά την Δευτέρα 04/06/2018 στις 10:00. br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" /br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" />Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, από εδώ και στο εξής, για την αγορά κάθε εισιτηρίου με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, τηλ. κέντρο κλπ.) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου και ο αριθμός ΑΜΚΑ. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου.

Η Διεύθυνση Εισιτηρίων της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι για την προστασία τους να προμηθεύονται εισιτήρια μόνο μέσω των επίσημων καναλιών πώλησης της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τους αγώνες με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ SUPERFOODS ενημερώνει τους φιλάθλους με κινητικά προβλήματα τα ακόλουθα:

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τον αγώνα της ομάδας μας με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ SUPERFOODS, θα πρέπει να έχουν την «ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ». Θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξολοκλήρου στο ταμείο του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που βρίσκεται στο στάδιο Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (κάτω από την θύρα 19 – Εμπορική Στοά), μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ στο http://buy.tickethour.com/osfp-www/showProductList.html, καθώς επίσης και από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ΟΤΕ. br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" />
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Bam
Ολυμπιακού, Παναθηναϊκό,olybiakou, panathinaiko