Σοκ με Ντάρντεν

14:36 17/9/2014 - Πηγή: Bam
Ο Τρεμέλ Ντάρντεν υπέστη ρωγμώδες κάταγμα 4ου μετακαρπίου και κάταγμα 1ης φάλαγγας μέσου δακτύλου στο δεξί χέρι και θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα μήνα.Ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ χτύπησε κατά την διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης (16/6, 63-93) με την Βενέτσια και το πρωί της Τετάρτης (17/9) υποβλήθηκε σε ακτινογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας μόνο ευχάριστα δεν ήταν για τους «ερυθρόλευκους».

Στον Ντάρντεν τοποθετήθηκε γύψος και το βράδυ της Τετάρτης (17/9) θα επιστρέψει στην Ελλάδα
προκειμένου να εξεταστεί εκ νέου από τον Γιώργο Παπαγιαννόπουλο.

Ο Ντάρντεν, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, θα παραμείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για ένα μήνα, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει όλες τις επίσημες πρεμιέρας του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν. Θυμίζουμε πως στις 8 Οκτωβρίου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, στις 12/10 είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η Α1 και στις 16/10 οι «ερυθρόλευκοι» θα κοντραριστούν με την Βαλένθια στην Ισπανία για την Ευρωλίγκα.

Αυτό είναι το δεύτερο σοβαρό πλήγμα που δέχονται φέτος οι Πειραιώτες, καθώς η ατυχία χτύπησε την πόρτα και του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος έχει υποστεί κάταγμα περόνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα