Σ. Θεοδωρίδης: «Είδαμε έναν Ολυμπιακό από τα παλιά»

01:08 17/8/2017 - Πηγή: Bam
Ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Θρύλου ευχαρίστησε και τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος όπως ανέφερε δεν ήταν ο αναμενόμενος, λόγω των ημερών, ήταν άψογος μη δημιουργώντας κανένα επεισόδιο, κάτι το οποίο όπως τόνισε του το μετέφερε ο αρμόδιος της UEFA.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σήμερα ο Ολυμπιακός κέρδισε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως εξελίχθηκε και αντί να είναι το σκορ 5-0 στο πρώτο ημίχρονο, χάναμε με 1-0. Είχαμε τουλάχιστον 10 χαμένες ευκαιρίες.
Αυτό είναι επακόλουθο όταν μία μεγάλη ομάδα αγωνίζεται ακόμη κόντρα και σε έναν εύκολο αντίπαλο όσο εύκολος και αν είναι εντός έδρας και έχει την ατυχία είναι δύσκολο να γυρίσει το παιχνίδι όταν πηγαίνουν όλα τα πράγματα εναντίον της είναι δράμα με το 2ο ματς να είναι στην Ριέκα. Τα παιδιά έκαναν άθλο. Κατάφεραν και εντυπωσίασαν τους φιλάθλους μας ακόμη και ένα γκολ να έβαζαν εγώ θα ήμουν ικανοποιημένος. Παίξαμε φοβερή μπάλα και σήμερα είδαμε Ολυμπιακό από τα παλιά.

Ο κόσμος λόγω των εορτών δεν ήταν ο αναμενόμενος. Περίμενα εγώ προσωπικά περισσότερο κόσμο. Θέλω να ευχαριστήσω όσους ήρθαν για την αγάπη τους και για το ότι δεν έκαναν κανένα επεισόδιο και αυτό είναι κάτι που μου το μετέφερε ο αρμόδιος της UEFA. Δείξαμε γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα. Συγχαρητήρια στα παιδιά ήταν πάρα πολύ καλοί, καθώς συγχαρητήρια και στον κόσμο μας βοήθησαν την ομάδα με τη φωνή τους και αυτό μας φτάνει».
Keywords
Τυχαία Θέματα