Πυροβολισμοί σε πανεπιστήμιο!

16:00 28/8/2015 - Πηγή: Bam

Δεν έχει τέλος ο κύκλος του αίματος και της ένοπλης βίας στις ΗΠΑ. Νεκρός έπεσε ένας αφροαμερικανός φοιτητής από πυροβολισμούς μέσα σε πανεπιστήμιο της Τζόρτζια, την Παρασκευή.

Βγήκαν όπλα σε πανεπιστήμιο της Τζόρτζια των ΗΠΑ. Πρωτοετής φοιτητής τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια συμπλοκής εντός του εκπαιδευτικού ιδρύματος και υπέκυψε, λίγο αργότερα, στα τραύματά του.

Πρόκειται για ένα ακόμη περιστατικό αιματηρής βίας σε δημόσιους

χώρους, 48 μόλις ώρες μετά τη διπλή δολοφονία συνεργείου τηλεοπτικού σταθμού στη Βιρτζίνια, κατά τη διάρκεια «ζωντανής» εκπομπής.

Όπως έγινε γνωστό, άνδρας άνοιξε πυρ μέσα στο χώρο του πανεπιστημίου Σαβάνα στην Τζόρτζια.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα ξέσπασε καυγάς μεταξύ φοιτητών με αποτέλεσμα ο ένας να βγάλει όπλο και να πυροβολήσει εναντίον του άλλου τραυματίζοντάς τον.

«Τρώγαμε και άρχισαν να μαλώνουν χωρίς λόγο. Στη συνέχεια κάποιος έβγαλε ένα όπλο και πυροβόλησε. Όλοι τρέξαμε να φύγουμε αφήνοντας μόνο του αυτόν που τραυματίστηκε».

Οι αρχές του πανεπιστημίου έδωσαν εντολή στους φοιτητές να παραμείνουν στα δωμάτιά τους και ασφάλισαν το χώρο.

Ο τραυματίας διακομίσθηκε σε κοντινό νοσοκομείο όπου και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Η αστυνομία που κλήθηκε από τον πρύτανη διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Το νέο τραγικό συμβάν επαναφέρει στο προσκήνιο το θέμα της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ.

Στη μνήμη της κοινής γνώμης είναι ήδη νωπή η διπλή δολοφονία της δημοσιογράφου και του οπερατέρ σε απευθείας μετάδοση στη Βιρτζίνια.

Η ένοπλη και σχεδόν τυφλή βία βρίσκεται σε έξαρση μετά το μακελειό σε εκκλησία στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας, με εννέα νεκρούς αφροαμερικανούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα