Ψάχνει παίκτες ο Ολυμπιακός

10:56 15/8/2013 - Πηγή: Bam

Δεν καταθέτουν τα όπλα για την ενίσχυση με ταλαντούχους παίκτες στον Ολυμπιακό. Παράλληλα αναζητούνται ελεύθεροι για να συμπληρωθεί ένα… ικανό ρόστερ εν όψει της προετοιμασίας.

Ο Γιάννης Παπαπέτρου δεν έχει ακόμη απαντήσει αλλά οδεύει προς Τέξας. Ο Δημήτρης Αγραβάνης παραμένει (με τα υπάρχοντα δεδομένα) στον Πανιώνιο. Όμως στον Ολυμπιακό δεν έχουν καταθέσει τα όπλα για την ενίσχυση της ομάδας με τουλάχιστον έναν ταλαντούχο

παίκτη.

Η υπόθεση του πρώτου δεν έχει κλείσει οριστικά, αλλά όσο πλησιάζουμε προς τις 20 Αυγούστου, ημέρα που έχει προγραμματιστεί να πετάξει για τις ΗΠΑ, οι πιθανότητες μειώνονται. Σε ό,τι αφορά τον δεύτερο, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο νέας προσέγγισης με τον Πανιώνιο, αφού το ποσό των 25.000 ευρώ, για το οποίο «χάλασε» (τουλάχιστον προσωρινά) η συμφωνία δεν είναι δα και μεγάλο.

Ζητούνται παίκτες

Λειψανδρία υπάρχει στο ρόστερ του Ολυμπιακού, καθώς με τις παρούσες συνθήκες μόλις επτά παίκτες θα είναι στις 20 Αυγούστου στην έναρξη της προετοιμασίας. Πρόκειται για δύο γκαρντ, τους Λο και Μάντζαρη, και πέντε ψηλούς, τους Σίμονς, Ντάνστον, Πέτγουεϊ, Μαυροειδή και Γεωργάκη, καθώς απουσιάζουν οι διεθνείς Σπανούλης, Σλούκας, Περπέρογλου, Πρίντεζης, Κατσίβελης, Μπέγκιτς και Λοτζέσκι. Μάλιστα από τους προαναφερθέντες υπολογίζεται το πολύ 1-2 να τεθούν στη διάθεση του τεχνικού τιμ μέσα στο μήνα κι εφόσον «κοπούν» εν όψει Ευρωμπάσκετ. Ειδάλλως η ενσωμάτωσή τους θα αργήσει περίπου ένα μήνα.

Προκειμένου να μπορεί να δουλέψει σωστά σε θέματα τακτικής ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τους συνεργάτες του, στον Ολυμπιακό αναζητούνται ελεύθεροι παίκτες που θα ακολουθήσουν την προετοιμασία όσο είναι σε αναζήτηση ομάδας. Κάτι αντίστοιχο έχει συμβεί πολλές φορές και τα προηγούμενα χρόνια, λόγω των απουσιών διεθνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα