Ληστεία-μαμούθ στο Βελεστίνο

17:30 14/8/2013 - Πηγή: Bam

Σε εξέλιξη επιχείρηση της Αστυνομίας στο νομό Μαγνησίας για να εντοπιστούν τέσσερα άτομα τα οποία λήστεψαν την Εθνική Τράπεζα στο Βελεστίνο. Έφεραν καλάσνικοφ και αφαίρεσαν περίπου 400.000 ευρώ!

«Τίναξαν την μπάνκα» παραμονή Δεκαπενταύγουστου! Τέσσερα άτομα με καλάσνικοφ, περούκες και αλεξίσφαιρα γιλέκα, «χτύπησαν» κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Βελεστίνο κι

έφυγαν με σάκους που περιείχαν περίπου 400.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τοπικά sitesτου νομού Μαγνησίας, τέσσερις ένοπλοι εισέβαλαν το μεσημέρι της Τετάρτης στην τράπεζα και με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν υπαλλήλους και πελάτες, αδειάζοντας τα ταμεία και το χρηματοκιβώτιο.

Οι δράστες τοποθέτησαν τα χρήματα της ληστείας σε δύο σάκους έναν χακί και έναν μαύρο και διέφυγαν με όχημα που είχαν παρκάρει έξω από την τράπεζα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές Αρχές Μαγνησίας για τον εντοπισμό των δραστών που είναι οπλισμένοι και επικίνδυνοι.

Στήθηκαν μπλόκα στον Περιφερειακό δρόμο από τον Αλμυρό μέχρι τον κόμβο Μικροθηβών, αλλά και περιπολίες στην Εθνική Οδό Βελεστίνου - Βόλου.

Πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά των δραστών και για το ακριβές ύψος των χρημάτων που έκαναν «φτερά», αναμένεται να δώσει τις επόμενες ώρες το προσωπικό και οι πελάτες της τράπεζας στους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Βελεστίνου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα