Πρόγνωση καιρού Τρίτης, 10 Φεβρουαρίου

07:13 10/2/2015 - Πηγή: Bam

Άσπρη μέρα! Οι χιονοπτώσεις και οι θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι είναι το κύριο χαρακτηριστικό του σημερινού καιρού. Βελτιωμένος αύριο Τετάρτη, ωστόσο στα ηπειρωτικά θα υπάρχει τοπικά παγετός.

Χιονοπτώσεις κατά τόπους πιο πυκνές την Τρίτη οι οποίες σταδιακά θα περιοριστούν στα Ανατολικά και Νότια. Βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στις νότιες παραθαλάσσιες και θαλάσσιες περιοχές. Βόρειοι άνεμοι 6-8 και στο Αιγαίο

10 Μποφόρ.

Αττική

Νεφώσεις με χιονόνερο στα νότια προάστια, ενώ στα υπόλοιπα κατά περιόδους χιονοπτώσεις, οι οποίες κατά τόπους θα είναι πιο πυκνές. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Βόρειοι - βορειοανατολικοί άνεμοι 5-7 και στα ανατολικά και νότια 8-9 και πρόσκαιρα 10 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Αθήνας θα κυμανθεί από 2 έως 4 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια προάστια θα είναι 2-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Συννεφιά παροδικά αυξημένη με πιθανότητα πρόσκαιρης χιονόπτωσης, κυρίως στα ανατολικά του νομού. Βελτίωση του καιρού από το απόγευμα. Βόρειοι-βορειοδυτικοί άνεμοι 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 3 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα