Πρόγνωση καιρού Παρασκευής, 29 Νοεμβρίου

07:14 29/11/2013 - Πηγή: Bam

Είναι το κρύο «τσουχτερό»! Παγετός νωρίς το πρωί και τη αργά τη νύχτα κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά. Χαμηλές θερμοκρασίες και στην υπόλοιπη χώρα. Μικρή άνοδος και βροχές το Σαββατοκύριακο.

Γενικά αίθριος καιρός την Παρασκευή. Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα νοτιοδυτικά θα αυξηθούν. Παγετός κατά τόπους στην Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός την Παρασκευή στο Λεκανοπέδιο. Βόρειοι

άνεμοι 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια προάστια η ελάχιστη θα πέσει στο 1 βαθμό πάνω από το μηδέν.

Θεσσαλονίκη

Λίγα σύννεφα και στο νομό Θεσσαλονίκης. Βόρειοι-βορειοδυτικοί άνεμοι 3-4 και πρόσκαιρα τοπικά 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στη συμπρωτεύουσα θα κυμανθεί από -1 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού Σαββάτου, 30 Νοεμβρίου

Αντίο Νοέμβρη, με κρύο και βροχή! Αραιή συννεφιά που γρήγορα θα πυκνώσει από τα δυτικά και θα βρέξει, σε όλη τη χώρα εκτός από : Θράκη, Κυκλάδες και Κρήτη. Από το απόγευμα οι βροχές στα δυτικά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες.

Χιόνια θα πέσουν τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή, 1η Δεκεμβρίου, στα βουνά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί-νοτιοανατολικοί 4-6 και στο Ιόνιο βαθμιαία 7 και τοπικά 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο, κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα