Θέλει να επιστρέψει ο Ολυμπιακός

06:45 29/11/2013 - Πηγή: Bam

Στις νίκες θέλει να επανέλθει ο Ολυμπιακός στο ιδιαίτερο ματς της Παρασκευής (28/11) κόντρα στον Παμβοχαϊκό, μετά την ήττα απ’ την Παναχαϊκή.

Κόντρα στον Παμβοχαϊκό θα διεκδικήσει ο Ολυμπιακός την επιστροφή του στα θετικά αποτελέσματα, μετά την εκτός έδρας ήττα απ’ την Παναχαϊκή.

Το ματς θα γίνει την Παρασκευή (28/11) ώστε να έχει χρόνο ο Ολυμπιακός

να προετοιμαστεί για την κρίσιμη αναμέτρηση της Τρίτης κόντρα στην Νόλικο Μαασέικ, που θα κρίνει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ματς είναι ιδιαίτερο για έναν ακόμα λόγο, αφού για δεύτερη φορά μέσα σε 20 περίπου μέρες θα βρεθούν αντίπαλοι τα αδέρφια Καζάζη μετά την «μετακίνηση» του Στέλιου Καζάζη απ’ τον ΠΑΟΚ στον Παμβοχαϊκό.

Ο Δημήτρης Καζάζης πάντως, ξεκαθάρισε στις δηλώσεις του πριν το ματς ότι στόχος του Ολυμπιακού πρέπει να είναι μόνο η κορυφή, τονίζοντας πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες και άλλα περιθώρια για ήττες.

«Πρέπει να δίνουμε σε κάθε παιχνίδι το 100% και να κερδίζουμε. Ο στόχος του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και πρέπει να είναι πάντα στην κορυφή. Αυτός είναι ο στόχος όλων μας. Οι δικαιολογίες έχουν τελειώσει. Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες ήττες στο πρωτάθλημα. Όλοι πρέπει να αποδείξουμε πως είμαστε το φαβορί όχι στα λόγια αλλά με πράξεις».

Την παλιά του ομάδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Μάκης Κανέλλος, ο οποίος τόνισε:

«Οι πιθανότητες νίκης δεν είναι με το μέρος μας. Το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός αν και μέχρι τώρα δεν δείχνει σταθερότητα. Θεωρώ πως είναι καλύτερη και πιο έμπειρη ομάδα από τη δική μου ομάδα αλλά μπορώ να πω πως κι εμείς έχουμε αλλάξει ορισμένα στοιχεία στο παιχνίδι μας και έχουμε γίνει πιο ανταγωνιστικοί. Ο Καζάζης έχει αλλάξει όλο τον τρόπο προπόνησης αλλά και της τακτικής. Επίσης έχει αλλάξει η ψυχολογία μας και αυτό θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια. Όπως φάνηκε στα ματς με Αιγίνιο και Κηφισιά ο Καζάζης περιμένει και από τους 12 παίκτες να δώσουν το 100% κι αυτό βοηθάει όλα τα παιδιά. Το ότι ο Ολυμπιακός έχασε από την Παναχαϊκή δε μας λέει κάτι. Αυτό που μας νοιάζει είναι να νικήσουμε κι εμείς. Για την προσωπική μου απόδοση δεν θέλω να μιλήσω.
Με ενδιαφέρει να κερδίζει η ομάδα και μακάρι να κάνουμε κάτι θετικό με τον Ολυμπιακό».

Μικρό προβάδισμα Ολυμπιακού

Τα τελευταία δύο χρόνια ο Ολυμπιακός και ο Παμβοχαϊκός έχουν αναμετρηθεί 11 φορές συν μια στον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Στους αγώνες πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός έχει μικρό προβάδισμα νικών 6-5. Μάλιστα με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό έχουν γίνει 5 αγώνες και ο Ολυμπιακός πάλι έχει ισχνό προβάδισμα 3-2 νίκες.

Πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ 2013-14
8η αγωνιστική
Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013
Ρέντη 19.00 Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΓΑΣ Παμβοχαϊκός
Διαιτητές: Φραγκάκης, Μουλά Ειρ.,
Παρατηρητής: Βασιλειάδης,
Επόπτες: Βελώνης, Παπαδογιάννης,
Γραμματεία: Καραγεωργίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα