Πρόγνωση καιρού Παρασκευής, 28 Μαρτίου

07:22 28/3/2014 - Πηγή: Bam

Αντίο Μάρτη! Βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή στα βορειοδυτικά και λίγα χιόνια στα ορεινά. Νοτιάδες στο Αιγαίο 5-7 και στο Ιόνιο 4-6 Μποφόρ. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα του Σαββάτου.

Άστατος καιρός την Παρασκευή στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα, καλός στην υπόλοιπη χώρα. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας, κυρίως στα ανατολικά και νότια.

Αττική

Ηλιοφάνεια

και λίγα σύννεφα παροδικά αυξημένα. Άνεμοι δυτικοί 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι μεταβλητοί 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στη συμπρωτεύουσα θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Κεφαλονιά

Τοπική βροχή και σποραδική καταιγίδα, πιθανώς κατά τόπους ισχυρή, με βελτίωση το βράδυ. Δυτικοί 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.


Πρόγνωση καιρού Σαββάτου, 29 Μαρτίου

Λίγες νεφώσεις στη Δυτική Ελλάδα, πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, κυρίως στις βορειότερες περιοχές όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Βόρειοι άνεμοι 4-6 και βαθμιαία στο Αιγαίο 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα