Ενας Βέργος δεν φέρνει την άνοιξη

12:11 27/3/2014 - Πηγή: Bam

Ετσι όπως παίζεις, πώς να νικήσεις και γιατί να νικήσεις. Χάνεις και σε «γλεντάει» ο Αστέρας με γκολ οφσάιντ στις καθυστερήσεις.


Χωρiς ακραίους επιθετικούς πλην του κουρασμένου Κάμπελ, ο Μίτσελ αποφάσισε να παίξει ρόμβο και τελικά κάθησε στον άξονα.

Αν εξαιρeσεις τον νεαρό Βέργο που έδωσε υποσχέσεις για το μέλλον οι υπόλοιποι ήταν περίπου σαν να έκαναν αγγαρεία. Φωτεινή εξαίρεση ο Σκέποβιτς που προσπάθησε πολύ, αλλά δεν τον βοηθούν η κλάση και η ποιότητά του.

Κοντολογίς θέλει πολλά καρβέλια για να θεωρείται

βασικός παίκτης του Ολυμπιακού. Θα μου πείτε, τους είδαμε και τους βασικούς. Ο Μαρκάνο πρόσφερε το πρώτο γκολ κι ο Μασάντο έγραψε μόλις μια πάσα της προκοπής.

Αλήθεια αυτός, από τι ακριβώς παίζει σαν κουρασμένος; Μάλλον από τα ταξίδια…

Ο Ολυμπιακoς δίνει δικαιώματα με εμφανίσεις σαν κι αυτή στην Τρίπολη. Σου λέει ο άλλος πως όταν τα ματς είναι με δύσκολους αντιπάλους, ρετάρει η μηχανή και φαίνονται τα προβλήματα. Μπορεί να 'ναι κι έτσι.
Αλλά αν ο Σκέποβιτς αγοράστηκε με τρία εκατομμύρια κι ο Μασάντο παίρνει πάνω από ένα «χαρτί» τον χρόνο τότε στο καλό και να μας γράφουν.

Προτιμότερος ο Πελέ κι ας κάνει τα εκατό μέτρα σε δυόμισι μέρες, που λέει ο λόγος. Ο οποίος λέει και κάτι άλλο που ας μην το ξεχνούν οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο κόσμος θα ικανοποιηθεί με την κατάκτηση του Κυπέλλου, που πάει να πει αποστομωτικές εμφανίσεις με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό (αν περάσει τον ΟΦΗ)…

Keywords
Τυχαία Θέματα