Πρόγνωση καιρού Παρασκευής, 11 Απριλίου

07:45 11/4/2014 - Πηγή: Bam

Άστατος καιρός και … Μέρκελ! Βροχερή Παρασκευή στην ηπειρωτική Ελλάδα, κυρίως τις απογευματινές ώρες με μικρή πτώση της θερμοκρασίας και σταδιακή βελτίωση το Σαββατοκύριακο από τα βόρεια.

Τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες το απόγευμα της Παρασκευής στα ηπειρωτικά και αργότερα στο βόρειο Αιγαίο. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Δυτικής Μακεδονίας και της

Ηπείρου. Μικρή υποχώρηση του υδράργυρου, κυρίως στα ανατολικά.

Αττική

Λίγες νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθεί τοπική βροχή και πιθανόν καταιγίδα, κυρίως στα βόρεια του νομού, με βελτίωση από το βράδυ. Άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και βαθμιαία νότιοι- νοτιοδυτικοί 4-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγα σύννεφα τα οποία σταδιακά θα αυξηθούν και θα βρέξει. Βελτίωση από το βράδυ. Άνεμοι βορειοδυτικοί 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στη συμπρωτεύουσα θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Κεφαλονιά

Αρχικά αίθριος, γρήγορα όμως θα συννεφιάσει και το απόγευμα μπορεί να ψιχαλίσει. Άνεμοι δυτικοί-βορειοδυτικοί 4-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα