Τυπική διαδικασία για Ολυμπιακό

07:07 11/4/2014 - Πηγή: Bam

Δεν «χαμπαριάζει» εντός συνόρων ο Ολυμπιακός, ο οποίος νίκησε τον ΠΑΟΚ στον Πειραιά με 16-3, μια μέρα μετά την ήττα από την Προ Ρέκο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Την Παρασκευή ο δεύτερος ημιτελικός.

Καμία επιρροή δεν έχουν οι ήττες στα ευρωπαϊκά παιχνίδια για τον Ολυμπιακό,

ο οποίος παραμένει ασυναγώνιστος εντός συνόρων, καθώς νίκησε 16-3 τον ΠΑΟΚ στον Πειραιά και όπως όλα δείχνουν την Παρασκευή στο δεύτερο ημιτελικό με τους Θεσσαλονικείς θα επικυρώσει το εισιτήριο του για τους τελικούς της Α1.

Η αριστερή πλευρά του Ολυμπιακού λειτούργησε άψογα, με τους Γιάννη Φουντούλη και Αλέξανδρο Γούνα να σημειώνουν τα 10 από τα 16 γκολ της ομάδας τους (πέντε έκαστος).

Ο επόμενος ημιτελικός δεν έχει οριστεί, όπως θα έπρεπε, στην έδρα του ΠΑΟΚ, αλλά και πάλι στο «Π. Καπαγέρωφ» την Παρασκευή στις 14:00.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-1, 4-1, 6-0

Ολυμπιακός: Δεληγιάννης, Δελακάς, Γούνας 5, Καπότσης, Φουντούλης 5, Ποντικέας 1, Ντόσκας, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Μάλιαρακ 2, Σχίζας 1, Γαλανίδης, Βλαχόπουλος 1.

ΠΑΟΚ: Κεχαγιάς, Τζελάτης, Μιτελούδης, Αβρ. Αλιχανίδης 1, Κόχειλας, Β. Αλιχανίδης, Κόλιανιν 1, Παπαποστόλου, Βογιατζόγλου, Χατζηγούλας, Σολανάκης 1, Μπεζιλιώτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα