Πρίντεζης: «Αυτά τα παιχνίδια τα παίρνουν οι ομάδες»

14:13 3/1/2019 - Πηγή: Bam
Στη σημασία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε πως όχι η απόδοση κάποιων συγκεκριμένων παικτών, αλλά συνολικά της κάθε ομάδας θα κρίνει το αποτέλεσμα.

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και όλοι ξέρουμε τη σημασία αυτών των παιχνιδιών με τον Παναθηναϊκό. Προερχόμαστε από ένα άσχημο παιχνίδι και θέλουμε τη νίκη για να παραμείνουμε σε τροχιά τετράδας. Ευελπιστούμε», τόνισε.

Οι δύο φετινές ήττες στο ΟΑΚΑ
δεν τον απασχολούν πλέον. «Είναι διαφορετικά παιχνίδια εντελώς. Κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Τώρα έχουμε δουλέψει παραπάνω και αυτό φαίνεται», υπογράμμισε.

Όσο για το τι πρέπει να βελτιώσει η ομάδα του σε σχέση με το ματς με την Νταρουσάφακα; «Πρέπει να βελτιώσουμε τους περισσότερους τομείς. Ήμασταν άστοχοι, δεν παίξαμε καλή άμυνα, δεν είχαμε ρυθμό, δεν ελέγχαμε το ριμπάουντ. Πρέπει να είσαι σε όλους τους τομείς έτοιμος κόντρα στον Παναθηναϊκό, που όλοι ξέρουμε τη σημασία της κατάστασης αυτής».

Σχετικά με την άποψη πως αυτά τα ντέρμπι καθορίζονται από την απόδοση των Ελλήνων είπε: «Αυτά τα παιχνίδια τα παίρνουν οι ομάδες. Δεν έχει σημασία αν είσαι Έλληνας ή ξένος. Όλοι πρέπει να παίζουμε. Ακόμα και δεν βρεθείς στην καλή σου ημέρα, πρέπει να βρεθεί κάποιος άλλος για να καλύψει το κενό».

Τέλος, για τον κόσμο που θα γεμίσει το ΣΕΦ είπε: «Τους ευχαριστούμε πολύ για το sold out κι ελπίζω αύριο να έχουμε ένα όμορφο βράδυ και να ευχαριστηθεί το μπάσκετ και ο κόσμος».
Keywords
Τυχαία Θέματα