Πάντελιτς: «Κάντε υπομονή και θα πετύχει ο Σέποβιτς»

19:00 3/9/2013 - Πηγή: Bam

Μόνο καλά λόγια για την προσθήκη της τελευταίας στιγμής για τον Ολυμπιακό, Μάρκο Σέποβιτς, είχε να πει ο Μάρκο Πάντελιτς.


Ο πρώην επιθετικός των Πειραιωτών τόνισε πως η ομάδα του Μίτσελ επενδύει σε ένα σπουδαίο ταλέντο και στο μέλλον θα δικαιωθεί, όμως συνέβη και με τον Λιούμπομιρ Φέισα που είχε αποκτήσει ξανά από την Παρτιζάν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάντελιτς στον «Γαύρο»

Για το ποιος είναι ο Σέποβιτς:

«Ξέρετε

πολύ καλά ότι πρώτα απ’ όλα εγώ παρακολουθώ τον Ερυθρό Αστέρα. Παρ’ όλα αυτά, όμως, βλέπω τον Σέποβιτς και σε παιχνίδια της Εθνικής Σερβίας και της Παρτιζάν. Τον έχω δει και σε προπονήσεις της εθνικής ομάδας. Αυτό που μπορούμε να πούμε πρώτα απ’ όλα είναι πως πρόκειται για το μεγαλύτερο ταλέντο της Σερβίας αυτήν τη στιγμή».

Για τα χαρακτηριστικά του πολλά υποσχόμενου επιθετικού

«Είναι πολύ δυνατός στο ψηλό παιχνίδι και φυσικά τον βοηθάει σε αυτό και το ύψος του. Το σημαντικότερο είναι πως για το ύψος του έχει πάρα πολύ καλή τεχνική. Ξέρει πολλή μπάλα και δεν το βρίσκεις εύκολα αυτό σε τόσο ψηλούς παίκτες

Δεν είναι ο παίκτης που απλά στέκεται μέσα στην περιοχή. Δεν είναι στατικός επιθετικός κινείται συνεχώς και παρά το ύψος του μπορεί να παίξει και περιφερειακά εκτός περιοχής.

Είναι ένα παιδί που πασάρει πολύ καλά και έχει δυνατό σουτ. Ξέρει πολλή μπάλα ο Σέποβιτς και παρά το ύψος του είναι πολύ γρήγορος. Μπαίνει δυνατά στις φάσεις και πατάει πολύ γερά στο γήπεδο. Είναι πολύ δυνατός όταν έχει την μπάλα στα πόδια του».

Για τον τραυματισμό που είχε ο νεαρός άσος

«Είχε χτυπήσει πριν από έναν χρόνο και να ξέρετε πως αν δεν είχε πάθει εκείνη τη ζημιά θα είχε πάρει μεταγραφή σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Είναι το μεγαλύτερο ταλέντο και σίγουρα θα είχε πάει σε μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο.

Μπορεί να κάνει καριέρα στον Ολυμπιακό και σίγουρα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Έχει όλες τις δυνατότητες να παίξει στην ομάδα. Ακόμα, όμως, θέλει δουλειά και ειδικά στην τελική του προσπάθεια. Εκεί πρέπει να δουλέψει περισσότερο ο Μάρκο. Θα είναι σημαντικό να πιστεύει στον εαυτό του και να δουλεύει. Αν είναι έτσι θα πετύχει. Για έναν επιθετικό θα πρέπει να γνωρίζετε ότι παίζει μεγάλο ρόλο η τύχη. Αν του βγουν τα γκολ παίρνει ψυχολογία και σίγουρα θα παίξει.

Είναι σημαντική παράμετρος το γκολ για τον επιθετικό. Με δουλειά και πίστη στον εαυτό του και στις δυνατότητές του θα πετύχει. Απλά θα πρέπει να του δώσετε χρόνο και να περιμένετε λίγο γιατί έχει και ένα μήνα να παίξει σε επίσημο παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα