Νεκρή 13χρονη από μαγκάλι!

11:49 2/12/2013 - Πηγή: Bam

Τραγωδία στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης. Μία ανήλικη έχασε τη ζωή της όταν εισέπνευσε αναθυμιάσεις από μαγκάλι, το οποίο χρησιμοποιούσε μαζί με την άνεργη μητέρα της για να ζεσταθούν.

Ένα 13χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του, αφού δηλητηριάστηκε από τις αναθυμιάσεις μαγκαλιού που χρησιμοποιούσαν στο σπίτι με τη μητέρα της για να ζεσταθούν, στην περιοχή Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης.

Η άτυχη 13χρονη,

είχε καταγωγή από τη Σερβία και ζούσε με την 54χρονη μητέρα της. Η οικογένεια δεν είχε ηλεκτρικό ρεύμα, καθώς απ' ότι φαίνεται αδυνατούσε να ανταπεξέλθει στα έξοδα για κάτι τέτοιο. Γι' αυτό και χρησιμοποιούσαν για θέρμανση το μαγκάλι.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η μητέρα φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις της γύρω στις 10.00 το βράδυ της Κυριακής και όταν συνήλθε, βρήκε την κόρη της λιπόθυμη, η οποία όμως δεν ανταποκρινόταν.

Ο ιατροδικαστής που έσπευσε στο σημείο, διαπίστωσε τον τραγικό θάνατο της 13χρονης με αιτία τις αναθυμιάσεις από δηλητηριώδη αέρια.

Μετά το περιστατικό η μητέρα του θύματος συνελήφθη και κρατείται.

Υπενθυμίζεται ότι στις 28 Φεβρουαρίου, στη Λάρισα, δύο νεαροί σπουδαστές είχαν χάσει τη ζωή τους και τρία μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της πόλης.

Οι άτυχοι νέοι είχαν ανάψει αυτοσχέδιο μαγκάλι στη μονοκατοικία που διέμεναν για να ζεσταθούν, αλλά έχασαν τις αισθήσεις τους από τις αναθυμιάσεις.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα