Φουλ για Μπάγερν!

08:42 2/12/2013 - Πηγή: Bam

Ο Ολυμπιακός δεν βλέπει τίποτα άλλο πλην του αγώνα της Πέμπτης με την Μπάγερν, η οποία χθες ήταν επιβλητική.


Ο Ολυμπιακός πάει από το καλό στο καλύτερο, από τη στιγμή, που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη χρονιά. Κι αν ακόμη δεν έχει παίξει το μπάσκετ, που μπορεί (θα λέγαμε ότι είναι αρκετά μακριά), από πλευράς αποτελεσμάτων είναι τέλειος, έχοντας 18 νίκες σε 18 παιχνίδια.

Αν έλειπαν και τα

προβλήματα τραυματισμών, ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης, Γιώργος Μπαρτζώκας, θα ήταν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου, αλλά στη ζωή δεν μπορείς να τα έχει όλα: κάπου θα κερδίσεις και κάπου θα χάσεις.

Οπως και να έχει, όλοι στις τάξεις του Ολυμπιακού δεν βλέπουν τίποτε άλλο πλην τον αγώνα της Πέμπτης, στη Γερμανία, με την Μπάγερν. Εκεί, όπου θα επιδιώξουν το 19 στα 19.

Ο Μπαρτζώκας περιμένει την επιστροφή του Στράτου Περπέρογλου στη δράση (δεν έπαιξε κόντρα στον Αρη, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό ο τραυματισμός του), τη μεγαλύτερη ενσωμάτωση του νεοαποκτηθέντος, Βασίλη Καββαδά, και βεβαίως την αποκατάσταση του Σέντρικ Σίμονς.

Ο Αμερικανός σέντερ είναι στην τελική ευθεία για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον ώμο κι ο προπονητής του Ολυμπιακού, τον περιμένει πώς και πώς, αφού τον πιστεύει. Εννοείται, πάντως, ότι ο Σίμονς δεν μπορεί να παίξει άμεσα.

Επιμέλεια: Τόλης Κοτζιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα