Μυστικά και ψέμματα!

08:22 21/1/2015 - Πηγή: Bam

Σφοδρή σύγκρουση Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, για οικονομία και φορολογία. «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κρυφό σχέδιο φορο-επιδρομής στα μικρά και μεσαία εισοδήματα» είπε ο Αντώνης Σαμαράς απ’ τη Γλυφάδα. «Εκβιάζετε τη χώρα για να παραμείνετε στην εξουσία» απάντησε από τη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας.

«Η έλλειψη συναίνεσης κοστίζει ακριβά στην ελληνική οικονομία» ανέφερε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο Ευάγγελος Βενιζέλος. «Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν και παραμένει αριστερός ψάλτης της Ευρωπαϊκής Ένωσης» τόνισε από τη συμπρωτεύουσα ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Την ανάγκη να επανέλθει από Δευτέρα η πολιτική ομαλότητα στη χώρα, υπογράμμισε μιλώντας στα Γιάννενα ο Σταύρος Θεοδωράκης. Σχέδιο τερματισμού της λιτότητας παρουσίασε, επίσης από την πρωτεύουσα της Ηπείρου, ο Γιώργος Παπανδρέου.

Σε θέση μάχης βρίσκονται κομματικά επιτελεία και πολιτικοί αρχηγοί, εν όψει των εκλογών της Κυριακής. Στην Πάτρα μιλάει σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας. Στο κλειστό του Σπόρτινγκ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Στο γήπεδο του Πανελληνίου ο επικεφαλής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Ανταλλαγή επιχειρημάτων Νέας Δημοκρατίας – ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα του συνεδρίου του Economist: «Αναγνωρίζουμε την ύπαρξη δανειακών συμβάσεων, ωστόσο είναι απαραίτητο να γίνουν βελτιώσεις» δήλωσε ο Γιάννης Δραγασάκης. «Η επόμενη κυβέρνηση δεν θα έχει πολυτέλεια χρόνου» αντέτεινε ο Γκίκας Χαρδούβελης.

Εντός της ημέρας αναρτώνται στο σύστημα “Taxis” τα νέα εκκαθαριστικά του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ), για όσους ιδιοκτήτες υπέβαλαν τροποποιητικές δηλώσεις «Έψιλον 9», με συνέπεια να δικαιούνται εκπτώσεις και απαλλαγές.

Σήμερα αναμένεται να εξετάσει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα το αίτημα προληπτικής προσφυγής ελληνικών τραπεζών στον Έκτακτο Μηχανισμό Ρευστότητας ELA.

Υπερβολική ταχύτητα είχε αναπτύξει το αεροσκάφος της Air Asia λίγο πριν συντριβεί στη θάλασσα με 162 επιβάτες, όπως αποκάλυψε ο υπουργός Μεταφορών της Ινδονησίας. Ο ίδιος ανέφερε ότι η ταχύτητα του αεροπλάνου είχε φθάσει τα «6.000 πόδια ανά λεπτό», σπάνιο ακόμα και για μαχητικό αεροσκάφος.

ΚΑΙΡΟΣ: Πιθανότητα βροχής το πρωί στην Αττική με γρήγορη βελτίωση. Μέγιστη θερμοκρασία στην Αθήνα, στους 18 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα