Με στόπερ και σέντερ φορ τον Κομίνη

15:23 23/10/2017 - Πηγή: Bam
Γράφει ο Μπάμπης Χριστόγλου

Το ένα που ξέρουμε είναι ότι φέτος για να πάρει ο Ολυμπιακός ματς πρέπει να βάλει από κάτω και τους Κολίνες της εξυγίανσης μαζί με τους βοηθούς τους. Αυτό που μάθαμε από την επίσκεψη του ΠΑΟΚ στον ναό είναι ότι οι κουμπάροι του πρωθυπουργού θα προσπαθήσουν να πάρουν νίκες με τους Κολίνες σε σύνθετο ρόλο. Σαν τον Κομίνη ένα πράγμα που προσπάθησε να δώσει λύση
στον Λουτσέσκου παίζοντας σέντερ φορ αλλά και στόπερ των φιλοξενούμενων.

Με άλλα λόγια μας τα είχαν κάνει μπαλόνια ότι θα κατέβουν για να πάρουν το ματς και μαζί και το πρωτάθλημα που τους έχει τάξει ο Αλέξης και ήταν ξανά ανύπαρκτοι, όπως κάθε φορά που περνάνε τα Τέμπη. Μόνο που σε αυτό το κατέβασμά τους είχαν και τρέμουλο. Που φάνηκε ιδιαίτερα στη φάση του τεμαχίου που τους κέρασε ο Ενχελς. Από τη θολούρα και το τρέμουλο δεν μπορούσαν να διώξουν την μπάλα μέχρι να την καρφώσει ο ψηλός σα δίχτυα τους.

Άιντε, μάγκες, και του χρόνου. Η διαφορά μειώθηκε στο ποντάκι και τώρα που το ρίξετε στην γκρίνια και τη μουρμούρα σας βλέπω να δίνεται αγώνα να μη σας περάσει και ο Παναθηναϊκός του Πίσπα. Και πού να γίνει και κανονικός ο Ολυμπιακός. Και πού να βρουν ξανά τις δυνάμεις τους οι παίκτες του Λεμονή και να είναι όλοι στη διάθεσή του. Εκεί να δεις γλέντια.

Αλλά επειδή είστε γάτες θα τη βείτε την άκρη. Μπορεί για παράδειγμα να πείτε στον Γραμμένο να ανακοινώσει ότι τα δικά σας ματς από τα Τέμπη και κάτω δεν θα μετράνε στη βαθμολογία ή ότι θα παίρνετε το τριποντάκι μόνο και μόνο αν εμφανίζεστε στο γήπεδο. Μπορεί να πείτε στον Γραμμένο να ανακοινώσει ότι τα πλάγια άουτ που θα κερδίζετε σε κάθε εκτός έδρας ματς θα μετράει για γκολ.

Πάρτε το νωρίς χαμπάρι, όμως, ότι αν δεν κάνετε κάτι δραστικό πρωτάθλημα θα δείτε πάλι από τον καναπέ σας...

Το BAM TV ήταν στο γήπεδο Καραϊσκάκη και κατέγραψε την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού ενάντια του ΠΑΟΚ και την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Ολυμπιακού! Ζήστε ξανά τις συγκινήσεις του αγώνα παρέα με τον Μπάμπη Χριστόγλου και δείτε τα σχόλια του στην εξέλιξη και την ανάλυση στο τέλος του ματς! Μαζί του ο Χάρης Τζωρτζάκης και όλη η ομάδα του BAM TV! Εγγραφείτε στο BAM TV για να βλέπετε πρώτοι τα νέα μας βίντεο!
Keywords
Τυχαία Θέματα