Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού και του... MVP του ΠΑΟΚ Κομίνη από τον Μπάμπη Χριστόγλου

00:45 23/10/2017 - Πηγή: Bam
Δείτε την κριτική του Μπάμπη Χριστόγλου στους παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά και στον MVP του ΠΑΟΚ, Γιώργο Κομίνη.

Προτό: Ήταν άψογος για μια ακόμα φορά τόσο στις εξόδους του όσο και κάτω από το τέρμα. Ο Ολυμπιακός βρήκε τερματοφύλακα που του δημιουργεί ηρεμία
στην άμυνα. Δεν πιέστηκε ιδιαίτερα γιατί ο ΠΑΟΚ ήταν σχεδόν ανύπαρκτος.

Κούτρης: Από την πλευρά του, λόγω του ότι είχε βοήθειες από τον Ανδρούτσο, ο ΠΑΟΚ δεν προτιμούσε να επιτεθεί. Βγήκε πολλές φορές στην επίθεση. Χρειάζεται λίγο ψυχραιμία στην τελική του πάσα, αλλά έπαιξε με τσαμπουκά και βοήθησε σε όλη την πλευρά του.

Ένγκελς: Εκτός του ότι πέτυχε το πολύτιμο γκολ, ανίκητος ψηλά με καλά τρε3ξίματα και επιτέλους καλές πάσες. Δέθηκε με τον κόσμο, πανηγύρισε το γκολ έξαλλα και είδε από κοντά τι σημαίνει «Καραϊσκάκης».

Σισέ: Παναγιά μου ένα παιδί! Τους κατάπιε όλους. Αυτός πρέπει να είναι ο ένας από τα δύο στόπερ. Τσαμπουκαλεμένος, πήγαινε πρώτος στη μπάλα. Ήταν σαν να έπαιζε 10 χρόνια στον Ολυμπιακό. Επιτέλους ένας τσαμπουκάς στα στόπερ.

Ομάρ: Στο πρώτο ημίχρονο όλες οι φάσεις του ΠΑΟΚ έγιναν από την πλευρά του. Δεν τον βοηθούσε ο Πάρντο και δεν είχε και το ανάλογο πάθος. Ακόμα ο κανονικός Ομάρ δεν έχει εμφανιστεί στο «Καραϊσκάκης».

Ρομαό: Τι να πεις γι’ αυτό το παλικάρι. Κέρδισε όλες τις προσωπικές μάχες, ήταν παντού στο γήπεδο και παρόλο που έπαιξε και τα 90 λεπτά στη Βαρκελώνη, έτρεχε σαν να μην τρέχει τίποτα. Και στα 90 λεπτά ήταν παντού.

Οφόε: Έτρεξε πολύ, προσπάθησε να συνεργαστεί με το Φορτούνη. Άλλες φορές επιτυχημένα, άλλες φορές όχι. Αλλά κι αυτός έβγαλε πάθος.

Φορτούνης: Πάλεψε, αγωνίστηκε, παθιάστηκε, βοήθησε στην δημιουργία του Ολυμπιακού. Έκανε καλά στημένα και έδειξε ότι από αυτόν μπορούν να ξεκινάνε πολλά καλά πράγματα στον Ολυμπιακό.

Ανδρούτσος: Πάλεψε πολύ για το ματς. Δεν του βγήκαν επιθετικά πράγματα, βοήθησε όμως στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας με πάρα πολλά τρεξίματα, και με πολύ πάθος. Έπαιζε σε λάθος θέση, αλλά ο πιτσιρικάς το έχει.

Ανσαριφάρντ: Πίεσε, έτρεξε αλλά δεν μπόρεσε να διακριθεί και γιατί δεν πήρε τη μπάλα πολλές φορές καλά. Εξάλλου το παιχνίδι σήμερα του Ολυμπιακού ήταν περισσότερο από τα άκρα κι όχι με κάθετες μπαλιές.

Πάρντο: Δεν βοήθησε αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο τον Ομάρ, επιθετικά όμως ήταν πάρα πολύ καλός. Έκανε πολλές διεισδύσεις. Ανέβηκε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο, έτρεξε, μόχθησε, παθιάστηκε, ήταν ο γνωστός Πάρντο.

Κομίνης: Αυτό το πράγμα που ήρθε στο «Καραϊσκάκη» με εντολή θα πρέπει ο Περέιρα και οι φίλοι του να το στείλουν σπίτι του. Σφύραγε χωρίς να καταλαβαίνει τι ακριβώς. Στόχος ήταν να βλάψει τον Ολυμπιακό. Πραγματικά μια εξαιρετικά βρώμικη διαιτησία. Επιτέλους στείλτε τον σπίτι του και επειδή γόνος ευγενών και πριγκίπων από το Αιγάλεω το κόβω εδώ για να μην αρχίσω τα μπινελίκια.
Keywords
Τυχαία Θέματα