Μαρτίνς: «Ομάδες που κυνηγούν τον τίτλο πρέπει να τελειώνουν φάσεις σαν αυτή που είχαμε στο τέλος»

00:27 8/10/2018 - Πηγή: Bam
«Σκασμένος» από τον τρόπο που έχασε τη νίκη ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος εξέφρασε την άποψη ότι η ομάδα του είχε τις καλύτερες ευκαιρίες και στάθηκε σε αυτή του Φετφατζίδη στο τέλος του ματς.

Σημείωσε λοιπόν ότι ομάδα που κυνηγά τον τίτλο πρέπει να τελειώνει τέτοιες φάσεις και ότι η γενικότερη αστοχία της σήμερα ήταν αυτή που στέρησε τη νίκη

Αναλυτικά όσα είπε
ο Μαρτίνς

Για το αν θεωρεί θετικό ή αρνητικό το αποτέλεσμα βάσει των προϋποθέσεων που ξεκίνησε το ματς: «Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, με πολύ έντονο ρυθμό και πολλές φάσεις. Ήταν ισορροπημένο, αλλά νομίζω ότι τις πραγματικά καλές ευκαιρίες (όπως αυτή στο τέλος του αγώνα) τις είχαμε εμείς. Οι ομάδες που κυνηγούν τον τίτλο πρέπει να τελειώνουν φάσεις σαν κι αυτή, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να το κάνουμε».

Για το τι έφταιξε και ισοφαρίστηκε ο Ολυμπιακός στο 90’: «Αυτό που έλειπε ήταν ότι δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες μας για μια ακόμα φορά. Η ΑΕΚ μπήκε πολύ καλά και κυριάρχησε ως το 30’. Μετά όμως βελτιωθήκαμε και κάναμε πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν κυρίαρχοι και καταφέραμε να βάλουμε το γκολ. Μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλο, δεν το κάναμε και αυτό μας κόστισε τελικά τη νίκη».

Για το αν ενδεχόμενη ήττα μετά τα ματς με ΠΑΟΚ και Μίλαν θα λειτουργούσε καταλυτικά για την ψυχολογία της ομάδας: «Ζούμε και παίζουμε για τις νίκες, αλλά είμαστε μια νέα ομάδα και είναι πολύ νωρίς ακόμα στο πρωτάθλημα. Φυσικά και είναι στόχος να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και πάντα θέλουμε τη νίκη, ακόμα και απέναντι σε τόσο καλές ομάδες όπως η ΑΕΚ. Μπορούσαμε να την πάρουμε βάσει των ευκαιριών μας, αλλά δεν το καταφέραμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα