Μάντζαρης: "Τέλος καλό, όλα καλά"

20:52 16/6/2017 - Πηγή: Bam
Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής γκαρντ το μεσημέρι της Παρασκευής συναντήθηκε με τους ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, με τους οποίους συμφώνησε για νέο τριετές συμβόλαιο.

Ο 27χρονος κατά την έξοδό του από τα γραφεία
της Arcadia μίλησε για την υπογραφή του νέο του συμβολαίου με τους Πειραιώτες και στάθηκε στο γεγονός ότι τόσο ο ίδιος όσο και η διοίκηση του Ολυμπιακού επιθυμήσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους. Παράλληλα, έδωσε το σύνθημα για τη νέα αγωνιστική χρονιά, στην οποία ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μακάρι να είναι και περισσότερα. Από την αρχή έδειξαν οι πρόεδροι ότι θέλουν να μείνω στην ομάδα. Έδειξα και εγώ ότι θέλω να μείνω. Η κοινή επιθυμία μας έγινε πραγματικότητα, πολύ απλά.

Είπαμε ότι το φετινό, η "αποτυχία" από πλευράς τίτλων, ήταν μία παρένθεση. Ξεκινάμε δυνατά. Πάμε όπως κάθε χρόνο και για τους τρεις τίτλους. Κάνουμε μια καινούργια αρχή».

Για τις προτάσεις που είχε από τον Παναθηναϊκό και από ομάδες του εξωτερικού:

«Πραγματικά ήταν μία από τις πιο δύσκολες εβδομάδες που έχω ζήσει στην μπασκετική μου ζωή. Τέλος καλό όλα καλά. Είμαστε χαρούμενοι, τελείωσαν όλα τα βάσανα. Συνεχίζουμε...».

Για το αν η ανανέωση του συμβολαίου του ήταν πιο δύσκολη από την προηγούμενη:

«Ναι, πιο δύσκολη, γιατί τώρα ήμουν ελεύθερος. Στην προηγούμενη είχα και συμβόλαιο».

Για το τι έπαιξε ρόλο στην ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό:

«Μέτρησε και η επιθυμία μου. Ήταν επιθυμία και των προέδρων. Από την πρώτη στιγμή μου το έδειξαν. Κάθε φορά μιλάω με τα παιδιά. Και ο Βασίλης και ο Γιώργος και όλα τα παιδιά μου είπαν ότι θέλουν να μείνω.

Έχουμε πει ότι αυτό που μας έχει φτάσει ως εδώ είναι ο κορμός. Δεν καταφέραμε να φέρουμε έναν τίτλο στο σύλλογο, αλλά συνεχίζουμε. Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Πάμε του χρόνου να είμαστε πιο δυνατοί να κάνουμε κάτι καλύτερο.

Είπαμε πολλά. Μιλούσαμε για δύο ώρες. Είπαμε και για του χρόνου. Θα είμαστε εδώ να τα λέμε για άλλα τρία χρόνια».
Keywords
Τυχαία Θέματα