Τέλος Τσόρι και Καμπιάσο!

15:38 15/6/2017 - Πηγή: Bam
Η ποδοσφαιρική παρουσία του Αλεχάντρο Ντομίνγκες και του Εστέμπαν Καμπιάσο στον Ολυμπιακό λαμβάνει τέλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο Αργεντινοί ενημερώθηκαν από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ότι δεν θα ανανεωθούν τα συμβόλαιά τους και ότι μπορούν να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Φυσικά, οι Πειραιώτες ευχαρίστησαν για την προσφορά τους και τους δύο, ενώ δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν
και επιπλέον ενέργειες από τη διοίκηση για να φανεί η ευγνωμοσύνη του συλλόγου προς το πρόσωπό τους.

Λέγεται ότι η ενημέρωση στους παίκτες έγινε από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζο, και τον αθλητικό διευθυντή, Μάριο Ουσίγιος, οι οποίοι εξήγησαν τους λόγους της απόφασης, αλλά παράλληλα φέρεται να ξεκαθάρισαν και στους δύο παίκτες ότι θα συνεχίσουν να αποτελούν μέλη της οικογένειας του Ολυμπιακού και ότι η πόρτα του συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτή για τους ίδιους, μόλις αποσυρθούν από την ενεργό δράση.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Τσόρι, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ενδιαφέρον της Ρίβερ είναι υπαρκτό, αλλά ο ίδιος δεν θέλει να φύγει από την Ελλάδα και γι’ αυτόν τον λόγο εξετάζει σοβαρά την πρόταση που του έχει καταθέσει η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης. Ενώ έχει ήδη δεχθεί κρούση και από τον Πανιώνιο, που επίσης θα ήθελε στο ρόστερ του την ποιότητα και την ηγετική στόφα του 36χρονου, πλέον, μαέστρου.

Αναφορικά με τον Καμπιάσο, τώρα, το γεγονός ότι κάνει μαθήματα προπονητικής δεν είναι καινούργιο. Εχει ξεκινήσει από πέρυσι και από τη στιγμή που δεν θα ξεκινούσε προετοιμασία με τον Ολυμπιακό, επέλεξε να μη χάσει το σεμινάριο στο Κοβερτσιάνο. Αλλωστε, έχει ήδη ανακοινώσει ότι μετά το τέλος της καριέρας του θα ασχοληθεί ενεργά με την προπονητική. Κάτι που το γνωρίζουν και οι άνθρωποι του Θρύλου. Γι’ αυτό άλλωστε του είχε προταθεί να πάρει πόστο προπονητή στην ακαδημία τη νέα σεζόν. Ωστόσο, όπως και ο Τσόρι, ο «Κούτσου» θέλει να παίξει ποδόσφαιρο για ακόμη έναν χρόνο και γι’ αυτόν τον λόγο εξετάζει τις προτάσεις που φτάνουν στον μάνατζέρ του. Με την περίπτωση του Απόλλωνα να ατονεί, κυρίως γιατί η «ελαφρά ταξιαρχία» δύσκολα θα μπορέσει να καλύψει και το δικό του συμβόλαιο, και του Τσόρι, που είναι πρώτος στόχος.
Keywords
Τυχαία Θέματα