Ληστεία-ριφιφί στην Αγία Παρασκευή!

10:47 15/1/2015 - Πηγή: Bam

Διάρρηξη σε πολυκατάστημα ηλεκτρονικών ειδών επί της Λεωφόρου Μεσογίων, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, με την μέθοδο του ριφιφί, σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Οι δράστες εισήλθαν από την διπλανή πολυκατοικία, ανοίγοντας τρύπα στη μεσοτοιχία, και διέφυγαν από τον ακάλυπτο…

«Παράθυρο» για επιπλέον ελάφρυνση του χρέους της Ελλάδας “άνοιξε” ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, Κλάους Ρέγκλινγκ. Επανέλαβε, όμως, ότι όρος απαράβατος για να ξεκινήσει μία τέτοια συζήτηση είναι

η εφαρμογή των συμφωνηθέντων με την τρόικα.

Μεγάλη υστέρηση καταγράφεται στα έσοδα του προϋπολογισμού του 2014. Σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου Οικονομικών, το τρίμηνο Οκτωβρίου-Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου, οι πληρωμές φόρων μειώθηκαν κατακόρυφα, ανοίγοντας στα δημόσια ταμεία «τρύπα» ύψους 3,9 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Με επίκεντρο την εθνική οικονομία και το χρέος, συνεχίζεται η προεκλογική αντιπαράθεση ΣαμαράΤσίπρα. «Ανοησίες» χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός την πρόταση επαναδιαπραγμάτευσης της δανειακής σύμβασης, του κύριου πολιτικού του αντιπάλου.

«Δεσμεύομαι ότι με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, καμία πρώτη κατοικία ΔΕΝ πρόκειται να βγει στο “σφυρί”» διαβεβαίωσε την Τετάρτη, μέσω “twitter” ο Αλέξης Τσίπρας. Βέβαιος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ακολουθήσει την πολιτική των Μνημονίων, εμφανίστηκε ο γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Δέκα μέρες πριν τις εκλογές, και ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί σταθερά το προβάδισμα στις δημοσκοπήσεις: Σε έρευνα της εταιρίας Alco για την εφημερίδα «Ποντίκι», προηγείται της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου με 3,4%, ενώ τρίτο κόμμα έρχεται το «Ποτάμι».

ΚΑΙΡΟΣ: Γενικά αίθριος θα είναι και σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα ανέβει στους 16 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα