"Αυτά που λες είναι ανοησίες..."!

08:40 15/1/2015 - Πηγή: Bam

Δέκα μέρες πριν τις εκλογές και η αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης εκτραχύνεται: «Ανοησίες» χαρακτήρισε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ περί επαναδιαπραγμάτευσης του χρέους ο Αντώνης Σαμαράς και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα πρέπει να συνεχίσει να είναι συνεπής προς τους εταίρους.

Τη

διαβεβαίωση ότι με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ πρόκειται να γίνει κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος χθες απάντησε σε ερωτήσεις πολιτών μέσω “twitter”.

Κριτική τόσο στη Νέα Δημοκρατία όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ άσκησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος γι’ άλλη μια φορά άφησε αιχμές κατά του Γιώργου Παπανδρέου. «Δεν θα γίνουμε πατερίτσα κανενός» διαμήνυσε ο επικεφαλής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

«Ακόμη και με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η πολιτική των μνημονίων θα συνεχιστεί» δήλωσε από την Πάτρα ο Δημήτρης Κουτσούμπας, και τόνισε ότι «το ΚΚΕ μπορεί να είναι αυτό το τρίτο κόμμα στις εκλογές».

«Το κλειδί για το αύριο του τόπου είναι οι συνεργασίες» υπογράμμισε ο πρόεδρος του “Ποταμιού” Σταύρος Θεοδωράκης. «Η ψήφος στο σχήμα Πράσινοι-Δημοκρατική Αριστερά είναι θετική για τη χώρα» επισήμανε ο Φώτης Κουβέλης.

«Παράθυρο» για επιπλέον ελάφρυνση του χρέους της Ελλάδας “άνοιξε” ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, Κλάους Ρέγκλινγκ. Επανέλαβε, όμως, ότι όρος απαράβατος για να ξεκινήσει μία τέτοια συζήτηση είναι η εφαρμογή των συμφωνηθέντων με την τρόικα.

Ένας άνδρας συνελήφθη στο Οχάιο! Σύμφωνα με το FBI, σχεδίαζε να επιτεθεί κατά του Καπιτωλίου στην Ουάσιγκτον, ενώ κι ο ίδιος παραδέχθηκε πως είναι «τζιχαντιστής».

ΚΑΙΡΟΣ: Γενικά αίθριος θα είναι και σήμερα, Πέμπτη, στην Αττική. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα ανέβει στους 16 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα