Κατασκήνωση διαμαρτυρίας για τον Στουρνάρα!

11:58 7/5/2014 - Πηγή: Bam

Αντίσκηνα στην είσοδο του υπουργείου Οικονομικών, έστησαν την Τετάρτη καθαρίστριες που κατέφθασαν από όλη τη χώρα. Σε περίπου 10 ημέρες λήγει η διαθεσιμότητα και θα αντιμετωπίσουν την απόλυση.

Απτόητες οι καθαρίστριες. Το πρωί της Τετάρτης έστησαν αντίσκηνα στην είσοδο του υπουργείου Οικονομικών, επί της οδού Καραγιώργη Σερβίας, σε έναν διαφορετικό τρόπο διαμαρτυρίας για τη διαθεσιμότητα.

Οι καθαρίστριες, που συνεχίζουν εδώ και πολλούς μήνες δυναμικά τις κινητοποιήσεις τους, δηλώνουν αποφασισμένες να παραμείνουν έξω από το υπουργείο μέχρι να δικαιωθούν και

να επιστρέψουν στις δουλειές τους.

Η αποφασιστικότητά τους δεν αμφισβητείται. Ούτε η θέλησή τους κάμπτεται, ακόμη και όταν η πολιτική ηγεσία έστειλε εναντίον τους τα ΜΑΤ για να τις απομακρύνουν.

Στο πλευρό τους συμμετέχουν καθαρίστριες από πολλές περιοχές, όπως η Κέρκυρα και ο Βόλος, αλλά και συνάδελφοί τους από τις Βρυξέλλες!

Όπως αναφέρουν, οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές για τη μάχη που δίνουν γι’ αυτό και αποφάσισαν την κλιμάκωση του αγώνα τους.

Υπενθυμίζεται ότι στις 18 Μαΐου τερματίζεται το καθεστώς της οκτάμηνης διαθεσιμότητας και οι 595 «κυρίες της καθαριότητας» θα βρεθούν αντιμέτωπες με την απόλυση.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα