Πρόγνωση καιρού Τετάρτης, 7 Μαΐου

07:23 7/5/2014 - Πηγή: Bam

Σαφώς βελτιωμένος! Ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας την Τετάρτη και μόνο τοπικά θα υπάρχουν κάποια σύννεφα με πιθανότητα βροχής. Η θερμοκρασία θα ανέβει.

Λίγες τοπικές νεφώσεις την Τετάρτη, που στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας θα είναι πυκνότερες και υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων, ενώ στην βόρεια Κρήτη θα βρέξει. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι μέχρι 7 Μποφόρ στο Αιγαίο.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις στα ανατολικά και βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι-βορειοανατολικοί 4-6 και στα ανατολικά τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα γύρω ορεινά και βελτίωση το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στη συμπρωτεύουσα θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Κεφαλονιά

Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι-βορειοδυτικοί 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα