Καλό ταξίδι κύριε Θόδωρε...

16:51 18/3/2017 - Πηγή: Bam
Τον χαμό του μεγάλου Θεόδωρου Νικολαΐδη θρηνεί σήμερα η αθλητική δημοσιογραφία. Ο εκδότης της εφημερίδας «ΦΩΣ» άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 92 χρόνων. Φυσικά η οικογένεια του Ολυμπιακού δεν παρέλειψε να τον τιμήσει, αρχικά, με τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν οι ΠΑΕ και ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
και η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ συμμετέχουν στο πένθος για το χαμό ενός σπουδαίου μέλους της ερυθρόλευκης οικογένειας, του ιστορικού εκδότη του Φωτός, Θεόδωρου Νικολαΐδη. Μεσίστιες οι ερυθρόλευκες σημαίες για έναν άνθρωπο που συνέδεσε άρρηκτα το διάβα της ζωής του με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες.

----------------------------------------------------------------------------------

Η αθλητική δημοσιογραφία έγινε πιο φτωχή σήμερα. Καθώς έφυγε από τη ζωή ο εκδότης της εφημερίδας «Φως των Σπορ», Θεόδωρος Νικολαΐδης. Μετά την ΠΑΕ και η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για τον χαμό του και του ευχήθηκε καλό ταξίδι στους ουρανούς...

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

Η Ολυμπιακή οικογένεια θρηνεί την απώλεια του εκδότη της εφημερίδας "Φως των Σπορ" Θόδωρου Νικολαΐδη.

Ένας μεγάλος Ολυμπιακός δεν είναι πλέον κοντά μας για να χαίρεται για τις επιτυχίες και τους τίτλους της αγαπημένης του ομάδας, αλλά μαζί με όλους τους Θρύλους του Θρύλου θα συνεχίζει να καμαρώνει από κει ψηλά για τον Ολυμπιακό μας.

Η συνεισφορά του στο να γιγαντώσει ο Ολυμπιακός και να γίνει ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας υπήρξε τεράστια.

Τα θερμά συλλυπητήρια από όλη την ομάδα μπάσκετ στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

Καλό ταξίδι κύριε Θόδωρε
Keywords
Τυχαία Θέματα