Για την πρόκριση ο Ολυμπιακός!

18:21 16/3/2017 - Πηγή: Bam
Ραντεβού με την ιστορία έχει σήμερα στις 20:00 ο Ολυμπιακός,ο οποίος θα παλέψει για τη νίκη μέσα στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στη Μπεσίκτας,ώστε να προκριθεί για πρώτη φόρα στην ιστορία του στα προημιτελικά του Europa League.Οι σκέψεις του Βασίλη Βούζα για την ενδεκάδα.

Οι ερυθρόλευκοι από τη μέρα της κλήρωσης δεν ήταν το φαβορί,ενώ μετά και το 1-1 του πρώτου ματς το έργο τους έγινε ακόμα δυσκολότερο.Παρόλα
αυτά στο στρατόπεδο των Πειραιωτών είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για την ιστορική πρόκριση.

Με εκπλήξεις παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Βασίλης Βούζας. Ο Έλληνας τεχνικός αφήνει στον πάγκο τόσο τους Μποτία, Μαρτίνς όσο και τους Ανδρούτσο, Σεμπά.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Λεάλι, με τους Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Ρέτσο και Σισοκό να βρίσκονται στην τετράδα της άμυνας. Ρομαό και Καμπιάσο τα δύο χαφ, με τους Ελιουνούσι, Φορτούνη, Μανθάτη να βρίσκονται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ανσαριφάρντ.

Ολυμπιακός (Βασίλης Βούζας): Λεάλι, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Ρέτσος, Σισοκό, Ρομαό, Καμπιάσο, Ελιουνούσι, Φορτούνης, Μανθάτης, Ανσαριφάρντ.
Από την άλλη οι Τούρκοι θα έχουν δύο αλλαγές στην ενδεκάδα τους και αυτές αναγκαστικές αφού θα απουσιάσουν ο τραυματίας Μαρσέλο και ο τιμωρημένος Αρσλάν.Μίτροβιτς και Οζακιούπ θα είναι κατά πάσα πιθανότητα οι αντικαταστάτες τους.Η πιθανή ενδεκάδα της Μπεσίκτας για το αποψινό παιχνίδι είναι η εξής:Φάμπρι, Γκιονούλ, Μίτροβιτς, Τόσιτς, Αντριάνο, Οζακούπ, Χάτσινσον, Μπάμπελ, Κουαρέσμα, Ταλίσκα και Αμπουμπακάρ.
Keywords
Τυχαία Θέματα