Ήταν νεκρή έξι μήνες με την τηλεόραση αναμμένη!

10:40 26/3/2014 - Πηγή: Bam

Το πτώμα μιας 66χρονης Γερμανίδας που είχε πεθάνει τουλάχιστον πριν από έξι μήνες (!), βρέθηκε μέσα σε διαμέρισμα, μπροστά από την τηλεόραση η οποία ήταν ακόμη ανοιχτή…

Σύμπτωμα των συνθηκών αποξένωσης μελών φαινομενικά τέλειων κοινωνιών, όπως της Γερμανίας, αποτελεί το περιστατικό που συνέβη σε προάστιο της Φρανκφούρτης. Μία γυναίκα που είχε πεθάνει τον περασμένο Σεπτέμβριο σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, βρέθηκε μόλις στα τέλη Μαρτίου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Frankfurter Neue Presse, μία 66χρονη, η οποία ζούσε στην πόλη Ομπερούρσελ, βορειοδυτικά της Φρανκφούρτης,

πέθανε από φυσικά αίτια, φορώντας ένα νυχτικό και βλέποντας τηλεόραση.

Ωστόσο, ο θάνατός της είχε επέλθει πριν από τουλάχιστον έξι μήνες, καθώς δίπλα στη σχεδόν … μουμιοποιημένη σορό, υπήρχε ένα έντυπο με τα τηλεοπτικά προγράμματα του περασμένου Σεπτεμβρίου!

Η 66χρονη διέμενε σε πολυκατοικία 30 διαμερισμάτων, αλλά παρόλα αυτά κανείς δεν παραξενεύτηκε από την εξάμηνη απουσία της.

Το τοπικό αστυνομικό τμήμα ανέφερε ότι οι ένοικοι του κτιρίου ειδοποίησαν τις Αρχές από κάποια δυσοσμία που έβγαινε από το κλιμακοστάσιο.

Σε λίγες ώρες οι αστυνομικοί έφθασαν μπροστά στην είσοδο του διαμερίσματος της άτυχης γυναίκας. Το γραμματοκιβώτιό της είχε κολλήσει από επιστολές και λογαριασμούς, που δεν είχαν παραληφθεί για μήνες.

Στο εσωτερικό της κατοικίας βρήκαν το πτώμα της 66χρονης στον καναπέ, σε κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης, μπροστά από τη συσκευή της τηλεόρασης που ήταν ακόμη αναμμένη…

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα