Φορτούνης: «Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα – Θα γυρίσω τον Ιανουάριο»

15:30 30/9/2019 - Πηγή: Bam
Τον προσεχή Ιανουάριο θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος αποκάλυψε τις σκέψεις του για τον τραυματισμό και την επιθυμία του να μπει στο ΟΑΚΑ για να παίξει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που παρακολούθησε από τον πάγκο.
Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" />
δεν μπορεί να καταλάβει πώς είναι να βλέπεις τα παιχνίδια από την εξέδρα. Μόνο αν ζήσεις την εμπειρία θα καταλάβεις. Έχουν περάσει δυόμιση μήνες από τον τραυματισμό και ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω.br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" /br /br /Τώρα αρχίζω σιγά-σιγά να συνέρχομαι με την ιδέα, ότι θα περάσουν έξι μήνες και θα μπω και πάλι στο γήπεδο. Όσο ρεαλιστής και αν είναι κάποιος δεν είναι εύκολο να βγάλει από το μυαλό του μια τέτοια κατάσταση. Να βλέπω τα παιδιά να παίζουν μπάλα, την ομάδα να πηγαίνει περίφημα, να προκρίνεται στο Champions League και εγώ να μην μπορώ να βοηθήσω. Σου λέω αλήθεια, μου λείπει πολύ ο Ολυμπιακός και το ποδόσφαιρο. Και όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να με βοηθήσουν ψυχολογικά, εγώ θέλω αυτή τη στιγμή αν γινόταν να μπω και να ξεκινήσω προπονήσεις. Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα».br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" />
δεν σταματά σε ένα περιστατικό, όπως αυτό που μπορεί να συμβεί στον καθένα.br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" /br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" />Απλά αναπολώ την περσινή χρονιά και τώρα βλέπω ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα και απλά είμαι θεατής. Δεν με νοιάζει που δεν παίζω στο Champions League. Με νοιάζει που δεν παίζω μπάλα και δεν είμαι μαζί με την ομάδα, στα εύκολα και στα δύσκολα. Έβλεπα το ματς με τον Παναθηναϊκό από τον πάγκο και μου ερχόταν να μπω στο γήπεδο.
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Bam
Φορτούνης, Δεν, Ιανουάριο,fortounis, den, ianouario