Ολυμπιακός Β’: Κλείνει τον 39χρονο Θωμά Νίκου, δανεικός ο Ζευγαράς

15:20 30/9/2019 - Πηγή: To10.gr

Στην τελική ευθεία έχει μπει η αναπτυξιακή ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού , η οποία θα αγωνιστεί στην Α2. Το συγκρότημα του Δημήτρη Τσαλδάρη, προέρχεται από την ήττα-αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδος, όμως πρώτος στόχος της είναι η παραμονή στην κατηγορία και η διάκριση νέων ταλέντων από τα… σπλάχνα της. Για αυτό αναμένεται να προχωρήσει σε μία ακόμα προσθήκη στο ρόστερ της.

Ο πολύπειρος Θωμάς Νίκου του Παγκρατίου ήταν η επιλογή του Δημήτρη Τσαλδάρη για τα γκαρντ, με τον 39χρονο πασέρ να είναι ο παίκτης που

θα οργανώσει τον Ολυμπιακό Β’ και θα προσφέρει ένα στήριγμα στους νεαρότερους συμπαίκτες του.

Την αντίθετη διαδρομή αναμένεται να κάνει ο Θωμάς Ζευγαράς. Ο 18χρονος φόργουορντ/σέντερ θα δοθεί δανεικός στην ομάδα του Τόλη Κουτρούλια, η οποία κατάφερε την τελευταία στιγμή να ανέβει στην κατηγορία και τρέχει για να γεμίσει το ρόστερ της. Ο Ζευγαράς ήθελε να αγωνίζεται και στο Παγκράτι θα έχει την ευκαιρία να πάρει αρκετά λεπτά συμμετοχής.

Την ίδια ώρα ο Νίκου γνωρίζει απόλυτα τι εστί Α2. Ηταν ο κορυφαίος πασέρ της κατηγορίας το 2017 και από τα παιδιά που ξέρουν τι θα χρειαστεί ο Ολυμπιακός Β’ για να… ψήσει και τα νεαρά παιδιά που ακολουθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα