Έζησαν σεισμό στον «αέρα»! (VIDEO)

11:41 18/3/2014 - Πηγή: Bam

Κάτω από το γραφείο της τηλεοπτικής τους εκπομπής αναζήτησαν προστασία δύο παρουσιαστές ειδήσεων στο Λος Άντζελες, αφού, κατά τη διάρκεια του δελτίου τους έγινε σεισμός.

Δεν είχε θύματα η σεισμική δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που έπληξε το απόγευμα της Δευτέρας, το Λος Άντζελες. «Θύματα» έπεσαν, όμως, αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές, καθώς αναγκάστηκαν να διακόψουν το πρόγραμμά τους.

Η δόνηση που ταρακούνησε

το Λος Άντζελες, το απόγευμα της Δευτέρας (ώρα Ελλάδας), ήταν αρκετά ισχυρή ώστε δύο παρουσιαστές ειδήσεων τηλεοπτικού σταθμού της περιοχής να κρυφτούν κάτω από το γραφείο τους, κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής.

Σύμφωνα με το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ ( USGS ), ο σεισμός των 4,4 Ρίχτερ ήταν ο πιο ισχυρός στην αμερικανική μεγαλούπολη, από το 2008 οπότε είχε καταγραφεί δόνηση 5,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

«Δεν υπάρχουν αναφορές για πιθανές ζημιές», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, Μάικλ Πίτμαν.

«Ένιωσα σαν είχε εκραγεί μία βόμβα κάτω από το σπίτι μου» είπε κάτοικος της περιοχής.

Το επίκεντρο του σεισμού ήταν κοντά στο προάστιο Γουέστγουντ του Λος Άντζελες, όπου βρίσκεται και το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια.

Παρά το γεγονός ότι οι σεισμοί κάτω από 5,5 Ρίχτερ δεν αναμένεται να κάνουν σοβαρές υλικές ζημιές, η δόνηση ήταν αρκετά ισχυρή ώστε να διακόψει τα δελτία ειδήσεων, που ήταν στον «αέρα».

Στο κανάλι KTLA, το ζευγάρι των παρουσιαστών – Ο Κρις Σόιμπλε και η Μέγκαν Χέντερσον, κρύφτηκαν κάτω από τα γραφεία τους.

Η σεισμολόγος του αμερικανικού Γεωλογικού Ινστιτούτου, Λούσι Τζόουνς, δήλωσε στην ίδια εκπομπή ότι η σκηνή μπορεί να φαντάζει χιουμοριστική, αλλά η κίνησή τους ήταν η σωστή…

Δείτε την αντίδραση των παρουσιαστών :

http://www.youtube.com/watch?v=KiB7ny52-xw

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα