Αυτοκτόνησε η σύντροφος του Μικ Τζάγκερ!

21:36 17/3/2014 - Πηγή: Bam

https://www.youtube.com/watch?v=09Dzv0su-4k https://www.youtube.com/watch?v=09Dzv0su-4k

Σοκ στον κόσμο της διεθνούς σόου μπιζ! Νεκρή στο διαμέρισμά της στο Μανχάταν βρέθηκε απόψε η διάσημη σχεδιάστρια, Λορέν Σκοτ, σύντροφος του Μικ Τζάγκερ. Πηγές της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης κάνουν λόγο για ενδείξεις αυτοκτονίας, ωστόσο το τελικό αίτιο θανάτου θα καθορίσει η έκθεση του ιατροδικαστή.

"Ο Μικ είναι σοκαρισμένος από την είδηση του

θανάτου της Λορέν", δήλωσε στα αμερικανικά ΜΜΕ ο εκπρόσωπός του, καθώς ο διάσημος τραγουδιστής των Ρόλινγκ Στόουνς βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Αυστραλία.

Όπως αναφέρουν διεθνή πρακτορεία ειδήσεων, το άψυχο σώμα της Λορέν εντόπισε πρώτη η οικιακή βοηθός της, η οποία φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως ο λαιμός της διάσημης σχεδιάστριας ήταν τυλιγμένος σφιχτά με ένα κασκόλ.

Η 47χρονη Αμερικανίδα Λορέν Σκοτ είχε γεννηθεί στη Γιούτα των ΗΠΑ. Σε ηλικία 18 ετών, το 1985, μετακομίζει στην Ευρώπη με σκοπό να ακολουθήσει καριέρα μοντέλου και υψηλής ραπτικής. Για μία δεκαετία θα βάλει γερά θεμέλια στην επαγγελματική της πορεία, ευρισκόμενη στην πρωτεύουσα της μόδας, το Παρίσι.

Από τη γαλλική πρωτεύουσα θα αναχωρήσει το 1994, με προορισμό την Καλιφόρνια. Στη λαμπερή Πολιτεία γίνεται στυλίστρια στον σπουδαίο φωτογράφο Χερμπ Ριτς, λανσάροντας δικά της ρούχα.

Σύντομα, κατακτά το Χόλιγουντ και αναλαμβάνει τις ενδυματολογικές επιλογές πολλών σταρ της Μέκκας του Σινεμά.

Δείτε πώς μετέδωσε την είδηση του θανάτου της διάσημης σχεδιάστριας μόδας το Sky News :

https://www.youtube.com/watch?v=09Dzv0su-4k

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα