«Ερυθρόλευκη» επανένταξη και προετοιμασία

17:25 22/4/2014 - Πηγή: Bam

Το βάρος στην επανένταξη των ποδοσφαιριστών που είχαν δοθεί δανεικοί σε ομάδες της Σούπερ Λίγκας και τους διεθνείς που προετοιμάζονται για το προσεχές Μουντιάλ έχει πέσει στον Ολυμπιακό.

Κανονικά συνεχίζεται η δουλειά στον Ολυμπιακό, αν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν ολοκληρωθεί από την Μεγάλη Τετάρτη μετά τον επεισοδιακό αποκλεισμό της ομάδας από το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι

Πειραιώτες συνεχίζουν να προπονούνται εν όψει των δύο φιλικών αναμετρήσεων (προπονητικού χαρακτήρα) με Πανιώνιο και Λεβαδειακό.

Σε αυτό το διάστημα – με την παράλληλη επιστροφή των δανεικών από τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας – ο Μίτσελ δουλεύει με γνώμονα το (άμεσο και πιο μακρινό) μέλλον.

Την ίδια ώρα, οι διεθνείς παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας έχουν τη δυνατότητα να διατηρηθούν σε καλή αγωνιστική κατάσταση εν όψει της συμμετοχής τους στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Ο Ισπανός τεχνικός έβαλε τους παίκτες να δουλέψουν με ασκήσεις ελέγχου της μπάλας και γρήγορες μεταβιβάσεις, διατηρώντας την κατοχή.

Το γεγονός ότι ο αριθμός των ποδοσφαιριστών έδωσε τη δυνατότητα στον 51χρονο προπονητή να τους χωρίσει σε τέσσερις ομάδες και να κάνουν διτέρματα σε μικρό χώρο.

Εκτός προπόνησης έμεινε ο Νίκος Βέργος, ο οποίος για ακόμη μία μέρα έκανε θεραπεία και ατομικό.

Η προπόνηση της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

Σταύρος Καλογεράκης

Keywords
Τυχαία Θέματα