Δίκαιη τιμωρία!

11:58 4/2/2013 - Πηγή: Bam

Εσπασε η στάμνα από αυτόν που είχε τον τρόπο. Τον Νίκο Αναστόπουλο.

Θα κάνουμε καιρό κουβέντα για αυτή την γκέλα του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο μισός Ατρόμητος έκανε μελαχρινή κηδεία στους σίγουρους πρωταθλητές, που είχαν την εντύπωση πως όποιος πάει στο Φάληρο είναι καταδικασμένος. Η ειρωνεία ήταν ότι παρά την ψυχρολουσία με το γκολ

του Μπρίτο, ο Ολυμπιακός αντέδρασε γρήγορα. Πίεσε ψηλά, άλλαξε γρήγορα την μπάλα και μετά το γκολ του Τζεμπούρ έδινε την εντύπωση πως θα «γύριζε» εύκολα την κατάσταση. Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε έναν κανονικό Ολυμπιακό με έναν σπουδαίο Μήτρογλου.

Ο Ελληνας φορ δεν πιανόταν. Για να πούμε την αλήθεια όμως εκτός από τον Μήτρογλου και κάπως τον Αμπντούν, οι υπόλοιποι παίκτες των «ερυθρολεύκων» ήταν σε μέτρια επίπεδα.

Στο δευτερο ημίχρονο σβήσανε τα φώτα με τις γκολάρες του Καραγκούνη και του Δημούτσου. Ο Ατρόμητος μπλόκαρε για τα καλά τη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού και η μπάλα δεν έφτανε στην επίθεση. Τέτοια ζημιά είχαμε καιρό να ζήσουμε στο «Γ. Καραϊσκάκης». Εκανε κι ο Νικοπολίδης το λάθος να αλλάξει τον Μήτρογλου, με αποτέλεσμα να εξαφανιστεί ο κίνδυνος από την περιοχή του Ράντμαν.

Δεν ξερω τι μπορεί να διορθώσει ο Μίτσελ, ώστε ο Ολυμπιακός να γίνει όπως ήταν πέρυσι. Αποκλείεται πάντως να κάνει τον Ντιακιτέ, Τοροσίδη. Να μεταμορφώσει τον Μασάντο σε δεκάρι της κλάσης του νεότερου Ιμπαγάσα. Ναι, ο πρωταθλητής θέλει καλό προπονητή, αλλά του λείπουν και παίκτες...

Μπάμπης Χριστόγλου

Keywords
Τυχαία Θέματα