«Νοσταλγώντας» τον ξεχασμένο Δημούτσο

Εδώ έφυγε ολόκληρος Νίνης από τον Παναθηναϊκό και οι «νοσταλγοί» αναπολούν τον Ελίνι Δημούτσο επειδή σκόραρε κατά του ΟΣΦΠ!
Η γκολάρα του Ελίνι Δημούτσου γκρέμισε τα «ερυθρόλευκα» όνειρα για αήττητο πρωτάθλημα. Τον ευχαριστούμε για την… εξυπηρέτηση. Όταν, όμως, ένα γκολ γίνεται όχημα προπαγάνδας των «νοσταλγών» καλό να βάζουμε τα πράγματα στη σωστή τους βάση.

Πρώτα απ’ όλα, ο Δημούτσος παρόλο που ανήκε στη γενιά των παικτών που έφτασαν στα τελικά του EURO
Nέων το 2007, ποτέ δεν έβγαλε στο χορτάρι τα μεγάλα χαρίσματα για τα οποία τον διαφήμιζαν. Τουλάχιστον ποτέ με συνέπεια χρόνου.

Αντιθέτως, ο Σωτήρης Νίνης, ποδοσφαιριστής της ίδιας γενιάς ποδοσφαιριστών, μπορεί να είχε επίσης πολύ κακή μεταχείριση από τον Παναθηναϊκό (επί Πεσέιρο), επειδή όμως "ο επιμένων νικά", κατόρθωσε και σιγά-σιγά αναδείχθηκε σε παίκτη – ηγέτη, βοήθησε τον Παναθηναϊκό να φτάσει στο νταμπλ του 2010, μάγεψε την Ευρώπη με τις εμφανίσεις του κόντρα στη Ρόμα, φόρεσε το εθνόσημο 25 φορές με την Εθνική ανδρών και πήρε μεταγραφή σε ιταλική ομάδα.

Από την άλλη, ποια ήταν η πορεία του Ελίνι Δημούτσου, τον οποίο ξέθαψαν από το χρονοντούλαπο οι νοσταλγοί του παρελθόντος, εξαιτίας ενός (πράγματι πανέμορφου) γκολ; Από τον Παναθηναϊκό ταξίδεψε στην Κρήτη και τον ΟΦΗ. Ακολούθως, βρέθηκε στο Αγρίνιο και στα γήπεδα της Football League. Πέρασε για λίγο από το γραφικό Μπόλεσλαβ, για να κάνει υπέρβαση καριέρας ως ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου. Συνεπώς δεν ήταν ο Παναθηναϊκός και οι... κακοί οπαδοί του ή οι κακοί διοικούντες των τελευταίων ετών που «έφαγαν» τον Δημούτσο, κάτι που μαρτυράει περίτρανα η ποδοσφαιρική του καριέρα.

Από «αιώνια ταλέντα» άλλωστε άλλο τίποτα στην Ελλάδα...

Όσον αφορά το επιχείρημα (;) των "νοσταλγών": «ορίστε ο Δημούτσος που δεν θέλατε, σκόραρε κατά του Ολυμπιακού», μπορούν εύκολα να ρίξουν μία ματιά και στους υπόλοιπους παίκτες που έχουν φέτος «ματώσει» τα δίχτυα της ομάδας του Πειραιά... Ενδεικτικά:

Ηλίας Ιωάννου της Βέροιας
Φώτης Γεωργίου του ΠΑΣ
Λεωνίδας Κυβελίδης του Πανθρακικού
Μιχάλης Παπαστεριανός του Άρη
Σαλόζε Ουντόζι του Πλατανιά
Χρήστος Αραβίδης του Πανιωνίου

Όσο οι παραπάνω είναι παίκτες επιπέδου Παναθηναϊκού, άλλο τόσο είναι και ο Δημούτσος.
Keywords
Τυχαία Θέματα