«Δεν πεθαίνουμε εύκολα»

09:17 29/4/2014 - Πηγή: Bam

Στην μεγάλη ανατροπή που κατάφερε ο Ολυμπιακός στάθηκε ο Δημήτρης Καζάζης στις δηλώσεις του μετά τον πρώτο τελικό με τον Εθνικό. «Εμείς χάσαμε το παιχνίδι» δήλωσε ο Σάκης Μουστακίδης.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε σε δύσκολη θέση όμως δεν πεθαίνει, σύμφωνα με τον Δημήτρη Καζάζη, ο οποίος τόνισε πως το δεύτερο παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης είναι το πιο σημαντικό.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων»

αναφέρθηκε στην βοήθεια που έδωσε η αλλαγή του Μενέλαου Κοκκινάκη, αντί του Μπόγιαν Γιορντάνοφ που δεν βρήκε ρυθμό, ενώ στάθηκε στο αυριανό παιχνίδι.

«Δεν πεθαίνουμε εύκολα. Βρεθήκαμε σε δύσκολη θέση, αλλά καταφέραμε να αλλάξουμε τον ρυθμό του αγώνα και να κάνουμε το πρώτο βήμα. Μπήκε ο Μενέλαος για να ηρεμήσει τον Χριστοφιδέλη, που για ώρα έπαιρνε υποδοχή και επιθέσεις, και άλλαξε τις ισορροπίες. Ο Μπόμπι δεν βρήκε ρυθμό γιατί είχε προβλήματα, και χρειαζόμασταν βοήθεια από άλλους παίκτες. Το δεύτερο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό. Αν πάρουμε τη νίκη θα είμαστε απελευθερωμένοι στην Αλεξανδρούπολη και το άγχος θα μεταφερθεί στον Εθνικό».

«Χρειαζόμασταν ψυχολογία»
Από τη μεριά του, ο Μενέλαος Κοκκινάκης αναφέρθηκε στην συνεισφορά του που τον ανέδειξε κορυφαίο παίκτη της αναμέτρησης: «Ο Εθνικός βρέθηκε μπροστά με 2-1 και 13-8. Η ομάδα χρειαζόταν να πάρει πόντους και να πανηγυρίσει για να ξεμπλοκάρει. Αυτό έκανα. Δεν πετυχαίνει πάντα αλλά αυτή τη φορά πέτυχε. Ο τραυματισμός στην Αλεξανδρούπολη με άφησε πολύ πίσω. Προσπαθώ στις προπονήσεις να επιστρέψω και να γίνω καλύτερος. Αύριο θα υπάρχει διαφορετική ψυχολογία στις ομάδες. Ας ελπίσουμε ότι θα είμαστε νικητές».

«Καυτός Κοκκινάκης»
Στην παρουσία του Μενέλαου Κοκκινάκη στάθηκε και ο Ίβαν Ράιτς, ο οποίος βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να πανηγυρίσει το break με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης: «Δεν μπήκαμε καλά στον αγώνα, αλλά στη συνέχεια βρήκαμε ρυθμό. Βέβαια, χάσαμε την ευκαιρία στο τέταρτο σετ για να πάρουμε τη νίκη. Όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό, πρέπει να παίζεις καλά σε ολόκληρο τον αγώνα. Ο Κοκκινάκης ήταν “καυτός” και γύρισε το ματς. Αύριο θα είναι άλλο παιχνίδι».

«Εμείς χάσαμε το ματς»
Όσον αφορά το Σάκη Μουστακίδη δεν έκρυψε την απογοήτευσή του απ’ την έκβαση του ματς. Ο τεχνικός των Ακριτών επεσήμανε την έλλειψη ηρεμίας της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και σε ορισμένες διαιτητικές αποφάσεις.

«Το ματς το έχασε καθαρά ο Εθνικός. Δεν μπορείς να κερδίζεις 2-1 και 13-8 και να χάνεις το παιχνίδι. Δεν μας μπέρδεψε ο Κοκκινάκης, απλά είχαμε υπερβάλλοντα ζήλο. Θέλει ηρεμία στην τακτική και καρδιά για να πάρεις τέτοια ματς. Εμείς είχαμε την καρδιά αλλά όχι καθαρό μυαλό. Μερικές φορές πρέπει να πας και σε κοντρόλ παιχνίδι για να κερδίσεις. Σε μερικές στιγμές αδικηθήκαμε, αλλά δεν θα μιλήσω για την διαιτησία. Αύριο είναι άλλη μέρα, πιο δύσκολη και για τις δύο ομάδες».

Keywords
Τυχαία Θέματα