Η λαμπρή παρουσίαση, ο Λάζοβιτς και η… Αργεντινή

08:48 29/4/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«ΑΕΚ που τιμά την ιστορία της έφτιαξε ο Μελισσανίδης», είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, η οποία τονίζει: «Τεράστια αίσθηση η παρουσίαση του συγκλονιστικού τόμου των 703 σελίδων για τα 90 χρόνια της ιστορίας της Ένωσης. Ενωμένη η οικογένεια της ΑΕΚ στη χθεσινή μεγαλειώδη εκδήλωση -Το «παρών» έδωσε πλήθος μεγάλων μορφών της ιστορίας του ένδοξου συλλόγου -Στο αμφιθέατρο της ΕΟΕ, ο Υπουργός Πολιτισμού

και Αθλητισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο Υφυπουργός Γιάννης Ανδριανός». Επίσης, η εφημερίδα αναφέρεται στο ζεστό ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Λάζοβιτς.

SPORTDAY

«ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ», τονίζει η εφημερίδα και προσθέτει: «Προσιτή περίπτωση χαρακτηρίζουν οι Σέρβοι τον γκολτζή Ντάνκο Λάζοβιτς που τσεκάρει η Ένωση. Ετοιμάζεται ταξίδι στην Αργεντινή για παίκτες». Επίσης, γίνεται αναφορά στην χθεσινή εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου των 90 χρόνων της ιστορίας της ΑΕΚ.

LIVE SPORT

«ΔΙΧΤΥΑ ΓΙΑ ΛΑΤΙΝ», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, που προσθέτει: «Τι ψάχνει η ΑΕΚ στην Λατινική Αμερική. Παρουσιάστηκε η επίσημη έκδοση της 90χρονης ιστορίας του συλλόγου». Επίσης, γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στη δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη ότι: «Το γήπεδο θα γίνει».

GOAL NEWS

«ΘΑ ΧΤΙΣΤΕΙ Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ», είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που προσθέτει: «Με μήνυμα Μελισσανίδη για το γήπεδο παρουσιάστηκε το βιβλίου για τα 90 χρόνια ένδοξης ιστορίας της ΑΕΚ». Επίσης, η εφημερίδα αναφέρει: «Σε Αργεντινή και Βραζιλία ταξιδεύει η Ένωση για να φέρει... λαβράκια. Στο στόχαστρο Λάζοβιτς και Ντρίντσιτς από τη σέρβικη αγορά. Διατηρεί το προβάδισμα ο Δέλλας για την νέα σεζόν. Έλαβε τέλος το σίριαλ για την εκχώρηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα