Μπαρτζώκας: «Να αποκτήσουμε χημεία»

20:31 23/9/2013 - Πηγή: Bam

Μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να «δέσει» περισσότερο είναι για τον Ολυμπιακό το Rixos Cup, όπως είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. «Ο χρόνος μας πιέζει», πρόσθεσε ο Γιώργος Πρίντεζης. Δείτε το πρόγραμμα.

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται από σήμερα ο Ολυμπιακός για το σπουδαίο τουρνουά, Rixos Cup, όπου θα τεστάρει τις

δυνάμεις του. Στην αποστολή βρίσκονται οι διεθνείς, Περπέρογλου, Σλούκας και Πρίντεζης, ενώ εκτός έμεινε ο τραυματίας Σπανούλης.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως η ομάδα του οφείλει μέσα από αυτά τα παιχνίδια να βρει την «χημεία» της, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο «Πριντ».

«Για εμάς θα είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό το τουρνουά. Θα έχουμε μαζί μας κάποιους από τους διεθνείς που έλειπαν στην προετοιμασία. Στην ομάδα υπάρχουν εφτά νέοι παίκτες και αυτά τα φιλικά θα μας βοηθήσουν για να αποκτήσουμε χημεία και να δούμε πως λειτουργούμε όλοι μαζί», τα λόγια του τεχνικού των πρωταθλητών Ευρώπης.

«Η αλήθεια είναι πως ο χρόνος μας πιέζει. Αυτά τα φιλικά θα μας βοηθήσουν πολύ για να αποκτήσουμε χημεία και να δούμε που βρισκόμαστε ως ομάδα. Επίσης θα αποτελέσουν οδηγό για την φιλοσοφία που θα ακολουθήσουμε στο μέλλον», ανέφερε από την μεριά του ο Πρίντεζης.

Στο τουρνουά, πέραν του Ολυμπιακού, θα δώσουν το παρών ακόμα πέντε ομάδες και πιο συγκεκριμένα οι Μπουντιβέλνικ, Αναντολού Εφές, Φενέρμπαχτσε, Μπεσίκτας και Ζαλγκίρις (Λιθουανία). Οι Πειραιώτες βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με τις δύο πρώτες ομάδες, ενώ οι επόμενες τρεις είναι... παρέα και ξεκινούν τους αγώνες την Τρίτη απέναντι στην Μπουντιβέλνικ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τρίτη (24/9)

Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ-Μπεσίκτας 18:00

Ολυμπιακός-Μπουντιβέλνικ 20:15

Τετάρτη (25/9)

Μπουντιβέλνικ-Αναντολού Εφές 18:00

Μπεσίκτας-Ζαλγκίρις Κάουνας 20:15

Πέμπτη (26/9)

Αναντολού Εφές-Ολυμπιακός 18:00

Ζαλγκίρις Κάουνας-Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ 20:15

Παρασκευή (27/9)

3ος Α' Γκρουπ-3ος Β' Γκρουπ (θέσεις 5-6) 15:45

2ος Α' Γκρουπ-2ος Β' Γκρουπ (θέσεις 3-4) 18:00

1ος Α' Γκρουπ-1ος Β' Γκρουπ (θέσεις 1-2) 20:15

Keywords
Τυχαία Θέματα