Αβραμίδου: «Να σηκώσει το τρόπαιο ο Ολυμπιακός»

09:45 18/3/2015 - Πηγή: Bam

Η διεθνής πολίστρια του Ολυμπιακού Άλκηστις Αβραμίδου μίλησε στο ΣΠΟΡ FM 94.6 και τόνισε ότι μοναδικός στόχος της γυναικείας ομάδα πόλο στο Final Four της Ευρωλίγκας είναι να «σηκώσει» το τρόπαιο.

Βατή χαρακτήρισε την κλήρωση με τη Κίνεφ Κίρισι η Άλκηστις Αβραμίδου, ενόψει του επερχόμενου Final Four της Ευρωλίγκας

που έπειτα από πέντε χρόνια αναλαμβάνει να το διοργανώσει ο Ολυμπιακός.

Η περιφερειακός των «ερυθρόλευκων» μίλησε στο ΣΠΟΡ FM 94,6 για τη φιλοδοξία της ομάδας να μην επαναλάβει λάθη του παρελθόντος, ώστε να φτάσει στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εκπομπή «PLAYBALL» με τους Μάνο Ζερβάκη, Αλεξάνδρα Αξενίδου και Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου για:

-Την κλήρωση με τη Κίνεφ Κίρισι:
«Η κλήρωση είναι βατή. Είμαστε οι τέσσερις καλύτερες ομάδες, σύμφωνα με τα αποτελέσματα. Ήμασταν και λίγο τυχεροί, αλλά η τύχη βοηθάει πάντα τους δυνατούς».

-Αν « χρωστάει» κάτι ο Ολυμπιακός στην Κίνεφ:
«Δεν χρωστάμε κάτι στη ρωσική ομάδα και αν χρωστούσαμε κάτι ,το ξεπληρώσαμε πέρυσι μετά τον τελικό των κυπελλούχων .Το σημαντικό είναι να μην υποπέσουμε στα ίδια λάθη. Πριν δύο χρόνια πέσαμε στη παγίδα. Τώρα, όμως, είμαστε πιο ώριμες, τόσο αγωνιστικά, όσο και ηλικιακά .Δεν είναι τυχαία η Κίνεφ Κίρισι στα τελευταία Final Four».

-Αν θα είναι αβαντάζ το γήπεδο, εάν τελικά παίξουν στο Παπαστράτειο:
«Αρμόδια είναι η διοίκηση για το που θα διεξαχθεί το Fainal Four της Ευρωλίγκας. Ο δικός μας στόχος είναι να σηκώσουμε το Κύπελλο. Δεν με ενδιαφέρει το που θα γίνει. Πρώτος στόχος είναι να περάσουμε στο τελικό. Είναι χαρά μου να γίνει εδώ και να μαζευτεί ο κόσμος. Ο Ολυμπιακός είναι ο καλύτερος σύλλογος αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, αλλά ως αθλήτριες δεν μας ενδιαφέρει το που θα διεξαχθούν οι αγώνες».

-Για τη Σαμπατέλ:
«Στο πρώτο φετινό παιχνίδι με τη Σαμπατέλ στον τελικό του Σούπερ Καπ δεν ήμασταν έτοιμες, καθώς το ματς έγινε ένα μήνα αφότου μαζευτήκαμε και δώσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι .Είναι πολύ καλή ομάδα η ισπανική Σαμπατέλ, άλλωστε αποτελείται από πολλά μέλη της ισπανικής εθνικής ομάδας».

-Για τους φετινούς ελληνικούς τελικούς:
«Θεωρώ ότι θα γίνουν πολύ ωραία παιχνίδια. Το πρωτάθλημα μας είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Όσο αφορά το παιχνίδι της Κυριακής με τη Βουλιαγμένη που έληξε ισόπαλο, έλειπαν κάποιες βασικές μας παίκτριες. Στους τελικούς θα δουλέψουμε τα λάθη μας και θα δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο».

Keywords
Τυχαία Θέματα