Νέα τροπή στο θρίλερ του Βαγγέλη Γιακουμάκη!

12:32 17/3/2015 - Πηγή: Bam

Στοιχείο κομβικής σημασίας στην υπόθεση της αυτοκτονίας του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Λίγη ώρα πριν το τραγικό φινάλε, αποκαλύπτεται ότι ο 20χρονος είχε μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τη μητέρα του.

Νέα δεδομένα στην δραματική υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, φέρνει στο φως ρεπορτάζ της «Καθημερινής». Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο 20χρονος σπουδαστής είχε δίωρη τηλεφωνική επικοινωνία με τη μητέρα του, λίγο πριν την αυτοκτονία του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα,

και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αναδεικνύεται ο κρίσιμος ρόλος που θεωρείται ότι διαδραμάτισε η οικογένεια Γιακουμάκη.

Οι γονείς του Βαγγέλη φέρεται να τον πίεζαν να ολοκληρώσει άμεσα τις σπουδές του στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων και να επιστρέψει στην Κρήτη για να ασχοληθεί με την τυροκομία.

Την ίδια στιγμή και με εντολή του εισαγγελέα της πολύκροτης υπόθεσης, ο κύκλος των ερευνών για τους λόγους που οδήγησαν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη στην αυτοκτονία, διευρύνεται.

Ανάμεσα σε αυτούς που θα κληθούν ενώπιον της εισαγγελικής αρχής θα είναι ο πρώην διευθυντής της Σχολής, και πιθανόν πρόσωπα από τον κύκλο των συμφοιτητών του άτυχου σπουδαστή.

«Δεν έχει να κλείσει κανένας φάκελος» διεμήνυσε ο θείος του Βαγγέλη, Γιάννης Γιακουμάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Σε πολλές περιπτώσεις, όπως είπε, ο ηθικός αυτουργός προβλέπεται από τον ποινικό νομοθέτη και πρέπει να τιμωρείται πιο αυστηρά ακόμη και από το φυσικό αυτουργό.

Μιλώντας στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, είπε ότι «αρχίζουν να ανοίγουν κάποια στόματα στα Γιάννενα».

Μακάρι, ο Βαγγέλης που ξεκίνησε από χωριό του Ρεθύμνου με όνειρα για τη ζωή, αλλά βίωσε ως 20χρονος σπουδαστής έναν εφιάλτη μέσα στη Σχολή του, να βρει -εκτός από την ανάπαυση που ο ίδιος αναζήτησε για τον εαυτό του- και δικαίωση.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Αναζητήσεις
ονομασια τυροκομικης σχολης που ηταν ο βαγγελης γιακουμάκης
Τυχαία Θέματα