Ανάσταση...

23:29 22/9/2019 - Πηγή: Bam
Μετά από ένα μάλλον μέτριο ντέρμπι, στο Ολυμπιακό στάδιο, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ήρθαν ισόπαλοι με 1-1, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Super League 1, με τα τέρματα που σημείωσαν στο 36ο λεπτό ο Γκερέρο και στο 90’ με πέναλτι ο Μολό.
Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" /br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" /Το «τριφύλλι» είχε καλύτερη εικόνα σε σχέση με τις προηγούμενες τρεις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα, ενώ ο Μακέντα σπατάλησε την ευκαιρία να σκοράρει από την άσπρη βούλα, στο 60’, με τον Σα να αποκρούει, σε μια επεισοδιακή φάση!br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" />
Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν έτσι την ευκαιρία να κάνουν το 4Χ4, παρότι η ποιότητα που φάνηκε ξανά να διαθέτουν σε συνδυασμό με την σωστή τακτική προσέγγιση του ντέρμπι, θα μπορούσαν να τους αναδείξουν νικητές. Καθώς η κούραση, σωματική και ψυχολογική από το ματς με την Τότεναμ, στοίχισε ενδεχομένως στα τελευταία λεπτά.
Το ματς:
Γενικά, οι «πράσινοι» έδειξαν καλύτερη εικόνα σε σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις τους, έχοντας τουλάχιστον για ένα 20λεπτο την κατοχή της μπάλας και την διάθεση να απειλήσουν. Ωστόσο, με εξαίρεση την κεφαλιά του Κουρμπέλη, λίγο μετά το ημίωρο, από την εκτέλεση κόρνερ του Ζαχίντ, δεν κατέγραψαν άλλη «επικίνδυνη» φάση.

Παναθηναϊκού, είχαν σαν αποτέλεσμα το 0-1, στο 36’.br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" /br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" />Με τον Μπουχαλάκη να βγάζει μπαλιά… ακριβείας για τον Τσιμίκα, ο οποίος «γέμισε» από αριστερά, η μπάλα κατέληξε στον Γκερέρο, που την στόπαρε και με ωραίο ευθύβολο σουτ με το αριστερό την είδε να περνάει κάτω από τα πόδια του Ινσούα, για να καταλήξει στην εστία του Διούδη!

Το ματς ήταν αρκετά νευρικό, για να έρθει η ανατροπή του Περέα -που ζήτησε νωρίτερα πέναλτι για μαρκάρισμα από τον Τσιμίκα, αλλά ορθώς δεν το πήρε- από τον Σεμέδο στο 58ο λεπτό και η ευκαιρία του Παναθηναϊκού να ισοφαρίσει...
Ο Μακέντα την σπατάλησε, με τον Σα να αποκρούει την εκτέλεσή του με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Σάσα Στέγκεμαν διέταξε επανάληψη, τελικά με τη χρήση VAR ανακάλεσε και κάπως έτσι παρέμεινε το 0-1!
Μπεκ, που έκανε το ντεμπούτο του ως αλλαγή, αλλά να μην μπορεί να κάνει φάση.br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" />
Ενώ με τον ρυθμό να «παγώνει» σταδιακά όλο και περισσότερο, η επόμενη καταγεγραμμένη αξιόλογη φάση ήταν αρκετή ώρα μετά, ήτοι στο 85’, με τον Μακέντα να βγαίνει στο δεύτερο δοκάρι και κάνει την προβολή, αλλά ο Σα έδιωξε σε κόρνερ!

Ο Μολό ανέλαβε την εκτέλεση, σούταρε πολύ δυνατά στην αριστερή γωνιά του Σα και τον νίκησε παρότι εκείνος έπεσε ξανά σωστά, για να «γράψει» το τελικό 1-1, στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης!
Παναθηναϊκός (4-4-1-1): Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ινσούα, Ζαχίντ (63’ Μολό), Κουρμπέλης, Δώνης (71’ Μπεκ), Μπουζούκης, Κολοβός (46’ Περέα), Μακέντα.

Διαιτητής VAR: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών).
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Bam
Ανάσταση,anastasi